fbpx

Ce alta persoana da in judecata Epic Games pentru un dans din jocul Fortnite

Ce alta persoana da in judecata Epic Games pentru un dans din jocul Fortnite

O alta persoana publica da in judecata Epic Games pentru ca compania i-a folosit miscarea de dans in jocul Fortnite fara permisiune.

Cand s-au dezvaluit dansurile din jocul Fortnite foarte popular acum, multi si-au dat seama ca arata ca niste miscari cunoscute si care au devenit virale in trecut.

Asa ca, in ultima luna, se pare ca unii dintre creatorii acestora si-au aratat nemultumirea pentru faptul ca Epic Games profita de talentul lor pentru jocul Fortnite.

CITESTE SI:  De ce Xiaomi n-a anuntat inca un smartphone pliabil

Raperul 2 Milly si actorul Alfonso Ribeiro au dat in judecata Epic Games pentru ca le-a folosit miscarile fara permisiune in joc. Acum se pare ca inca o persoana publica da in judecata Epic Games pentru un dans din Fortnite.

Russell Horning, a carui miscare de dans “Flossing” a devenit virala dupa ce a postat un clip video pe Instagram, da in judecata compania. La fel ca in cazul celorlalte miscari de dans din Fortnite, Epic Games nu a incercat sa ascunda faptul ca miscarea din joc a fost inspirata de la cea a lui Russell Horning care da in judecata Epic.

CITESTE SI:  Cum se folosesc colaboratorii Google de persoanele fara adapost

Asta pentru ca Epic Games a numit-o “The Floss” in jocul Fortnite. Acestea fiind spuse, miscarile de dans sunt dificil de protejat prin drepturi de autor, asa ca nu suntem siguri cum ar putea avea aceste dari in judecata castig de cauza in instanta.

Dar, spre deosebire de altii care au dat in judecata compania, Russell Horning si-a depus dosarul pentru brevetarea miscarii. Cu toate acestea, nu suntem siguri daca afirmatiile anterioare ale lui Russell Horning nu se vor intoarce impotriva lui.

CITESTE SI:  Un sondaj concluzioneaza ca dispozitivele mobile aduc familia impreuna

La un eveniment de mai devreme in acest an, publicatia TMZ i-a cerut parerea lui Russell Horning despre faptul ca dansul sau este folosit in Fortnite. Russell Horning a raspuns: “Nu e mare lucru, sunt pur si simplu bucuros ca este in joc”.