fbpx

Ce alt dispozitiv s-ar putea lansa cu noul Xbox al Microsoft

Ce alt dispozitiv s-ar putea lansa cu noul Xbox al Microsoft

Multi sunt, fara indoiala, curiosi sa vada cum vor arata consolele de generatie urmatoare. In cazul Microsoft, se pare ca, in ceea ce priveste planurile sale pentru consola Xbox de urmatoare generatie, exista o sansa ca compania sa lanseze mai mult decat doar dispozitivul Xbox.

Asta potrivit unei stiri de Paul Thurrott care este un insider din industrie si care a avut in trecut de destul de multe ori dreptate. Potrivit informatiilor lui Paul Thurrott, Microsoft ar putea lansa doua dispozitive, dintre care unul va fi consola sa Xbox de urmatoare generatie.

CITESTE SI:  Pentru ce anume Apple va cheltui 400 de milioane de dolari

Un dispozitiv va fi consola ta obisnuita Xbox care va fi un upgrade pentru consola Xbox care este oferita de Microsoft in acest moment. Detaliile despre dispozitivul Xbox al Microsoft sunt limitate, dar avand in vedere ca este inca destul de devreme, ne asteptam ca lucrurile s-ar putea schimba pe parcursul timpului.

Cu toate acestea, cel de-al doilea dispozitiv este mai interesant decat Xbox, avand in vedere ca Paul Thurrott sustine ca acesta va fi un dispozitiv de streaming.

CITESTE SI:  "Avengers: Endgame" nici nu s-a lansat, dar filmul are un succes urias

Acest lucru nu ar trebui sa fie prea surprinzator, avand in vedere ca, in acest an, Microsoft parea sa indice ca ar putea intra in domeniul streaming-ului de jocuri.

Abordarea ar fi aceea de a crea un dispozitiv de streaming cu consum mai redus si care ar putea avea un pret mai mic, dar care ar putea duce la crearea unui serviciu pe baza de abonament care, in teorie, ar trebui sa-i aduca companiei Microsoft bani pe termen lung.

CITESTE SI:  Ce joc mobil i-a adus companiei Nintendo o suma uriasa de bani

Microsoft nu ar fi prima companie care exploreaza streaming-ul de jocuri, avand in vedere ca am auzit stiri ca si Google ar putea fi interesata.

Alte companii precum Ubisoft si-au exprimat de asemenea parerea ca streaming-ul de jocuri ar putea fi viitorul. In orice caz, suntem probabil la ani distanta de anuntarea consolelor Xbox de urmatoare generatie, asa ca pentru moment ar trebui sa tratati aceste informatii despre dispozitivele Microsoft cu o doza de precautie.