fbpx
Cate console Switch a vandut Nintendo pana acum

Cate console Switch a vandut Nintendo pana acum

Compania Nintendo are succes, dar inca are de lucru. Nintendo a vandut 1,88 de milioane de console Switch in ultimul trimestru, iar numarul total de console vandute a ajuns la unul urias, conform datelor Nintendo. Acest numar de 1,88 milioane, desi decent, paleste in comparatie cu trimestrele anterioare.

Consola Nintendo Switch a fost un succes pentru companie si cu siguranta aceasta se vinde mai bine decat s-a vandut Wii U vreodata. De fapt, in luna aprilie, compania a anuntat ca a reusit sa vanda pana atunci 17,8 milioane de console Switch, numar care a depasit vanzarile totale ale Wii U.

CITESTE SI:  Cum sunt robotii autonomi ai gigantului Yandex din Rusia

Acum, conform celor mai recente date de la Nintendo, se pare ca compania a reusit sa vanda chiar mai multe console Switch, ajungand la un numar total de 20 de milioane de unitati pana in prezent.

Sau, ca sa fim mai precisi, un total de 19,67 de milioane. Desi atingerea a aproape 20 de milioane de unitati Switch vandute este o realizare, compania se confrunta de fapt cu o incetinire a vanzarilor, dar, ca sa fim cinstiti, acum nu suntem in perioada sarbatorilor, ceea ce ar putea explica de ce vanzarile nu sunt atat de ridicate pe cat ar putea fi.

CITESTE SI:  Care este prima companie spatiala privata din China care a lansat o racheta

Sa nu mai vorbim ca exista inca cateva jocuri majore pentru Nintendo Switch care inca nu au fost lansate. De exemplu, Super Smash Bros. Ultimate si noile jocuri Pokemon nu vor fi lansate pana in luna noiembrie, asa ca daca iei in calcul si ca atunci e perioada care precede Craciunul, iti poti imagina ca compania ar trebui sa vada atunci o crestere a vanzarilor.

CITESTE SI:  Ce numar urias de dispozitive ruleaza Windows 10 in prezent

Nintendo a estimat anterior ca va vinde 20 de milioane de console Switch intre aprilie 2018 si martie 2019, ceea ce inseamna ca va trebuie sa se descurce mult mai bine decat recent (cele 19,67 de milioane de console vandute pe durata intregii sale vieti) daca spera sa-si atinga telul.