fbpx
Cate console de jocuri Nintendo Switch s-au vandut pana in prezent

Cate console de jocuri Nintendo Switch s-au vandut pana in prezent

Consola de jocuri Nintendo Switch s-a vandut intr-un numar urias de la lansarea acesteia pana de curand, a anuntat compania japoneza. Switch Lite – care s-a lansat pe 20 septembrie – s-a vandut de asemenea destul de bine.

S-a dezvaluit si ce jocuri pentru cele doua console de jocuri s-au vandut cel mai bine. Pe primul loc e Mario Kart 8 Deluxe, dupa care urmeaza Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Odyssey si asa mai departe.

CITESTE SI:  Jony Ive isi reia rolul de conducator al echipei de design a Apple

Consola Wii U a Nintendo a fost un esec imens si multi au fost ingrijorati cu privire la viitorul companiei Nintendo. Cu toate acestea, cu consola de jocuri Switch lucrurile s-au schimbat dramatic pentru companie.

De fapt, conform celor mai recente date, se pare ca Nintendo a vandut 41,67 milioane de unitati Switch la nivel mondial pana in prezent. Acest lucru e destul de impresionant daca iei in considerare cum s-a descurcat Wii U.

CITESTE SI:  Ce clienti are AMD pentru noile sale cipuri pentru centre de date

Conform celor mai recente date ale Nintendo, consola de jocuri Switch s-a vandut in 4,8 milioane de unitati in ultimele trei luni care s-au terminat pe 30 septembrie.

De asemenea, compania a dezvaluit ca Lite – care s-a lansat pe 20 septembrie – s-a vandut in 1,95 milioane de unitati, ceea ce pare sa indice faptul ca si aceasta consola de jocuri se descurca bine.

Lite, pentru cei care nu stiu, este o versiune mai mica si mai usoara a Switch. Principala diferenta ar fi faptul ca controlerele versiunii Lite nu sunt detasabile si nu poate fi conectata la TV, pentru ca a fost proiectata exclusiv pentru gaming in miscare.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce Apple poate acum sa spuna ca iPhone X captureaza portrete de calitate studio

Aproape ca pare ca Nintendo incearca sa-i treaca treptat pe gamerii consolei de jocuri DS spre Switch Lite, dar poate ca nu. Asta pentru ca Nintendo continua sa ofere asistenta pentru dispozitivele sale DS.