fbpx
Cat ar putea investi Samsung in Niantic pentru a dezvolta un joc Harry Potter exclusiv

Cat ar putea investi Samsung in Niantic pentru a dezvolta un joc Harry Potter exclusiv

Samsung a avut o perioada jocul Fortnite disponibil exclusiv pentru smartphone-urile sale. Compania intentioneaza sa continue sa creeze titluri ca tactica de marketing.

Se asteapta ca producatorul de smartphone-uri Samsung va investi o suma de bani in Niantic pentru a produce un joc Harry Potter exclusiv pentru smartphone-urile sale.

Jocurile video exclusive reprezinta o modalitate buna de a atrage clienti pentru a folosi un anumit dispozitiv sau o anumita platforma. Am vazut cum Niantic s-a bucurat de un succes urias cu Pokemon GO, dar acum se pare ca compania a pus ochii si pe alte francize populare.

CITESTE SI:  Sony ar putea avea o surpriza de lansat la MWC 2018

Potrivit unei stiri de The Inquirer, Niantic ar putea dezvolta un titlu Harry Potter care ar putea fi exclusiv pentru smartphone-urile Samsung. Stirea sustine ca Samsung va investi 40 de milioane de dolari in Niantic pentru a dezvolta titluri exclusive in numele sau.

Se spune ca Harry Potter este unul dintre ele. Titlurile Harry Potter nu sunt ceva nou, dar ceea ce ar putea deosebi noul joc de restul este posibilitatea folosirii stylus-ului S Pen gasit in gama de telefoane Galaxy Note a Samsung.

CITESTE SI:  Samsung poate acum sa-si testeze masinile fara sofer in California

Se asteapta ca stylus-ul va putea fi folosit ca bagheta, ceea ce inseamna ca jucatorii vor avea noi modalitati de a interactiona cu jocul celor de la Niantic, pe langa ecranul tactil.

De fapt, nu este prima data cand am auzit ca Niantic dezvolta un joc Harry Potter. Un astfel de titlu a fost anuntat anul trecut, dar se pare ca noua versiune va fi una refacuta si care va fi exclusiva pentru smartphone-urile Samsung.

CITESTE SI:  Zvonuri despre Nokia C1 cu Android

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Probabil ca in cadrul anuntului pentru Galaxy S10 de la inceputul anului viitor se va anunta si noul joc exclusiv Harry Potter al Samsung si Niantic. Sau cel putin se va dezvalui ca se lucreaza la acesta.