fbpx

Cand va fi lansat primul joc mobil Battlefield al EA

Cand va fi lansat primul joc mobil Battlefield al EA

Compania de gaming EA din Statele Unite a dezvaluit ca va lansa varianta mobila a jocului sau Battlefield, unul dintre putinele jocuri battle-royale populare care nu sunt disponibile in prezent intr-o varianta pentru smartphone-uri si tablete. S-a dezvaluit cand va fi lansata varianta mobila.

Avand in vedere ca PUBG, Fortnite si Call of Duty exista deja pe smartphone si ca Apex Legends Mobile va sosi in curand, Battlefield se remarca acum prin faptul ca nu e disponibil in varianta pentru smartphone-uri si tablete.

CITESTE SI:  Apple a protejat suficiente paduri pentru a-si acoperi intreg necesarul de ambalaje

Din fericire, si acesta va sosi pe smartphone-uri si tablete. Compania EA a anuntat ca un nou joc mobil Battlefield va fi lansat in 2022.

Conform dezvoltatorului EA, va fi complet nou, independent si complet diferit de viitorul joc pentru console. A fost dezvoltat de Industrial Toys, lucrand impreuna cu DICE.

EA a promovat de ceva vreme un astfel de proiect, dar nu a dezvaluit niciodata o varianta de smartphone a Battlefield. Avand in vedere popularitatea Fortnite si a altora, o varianta mobila este acum cruciala pentru acele jocuri, mai ales pentru cele din categoriile FPS/battle royal.

CITESTE SI:  Statistici interesante ale serviciului de streaming Netflix, dezvaluite in premiera

EA e editorul Apex Legends Mobile, deci Battlefield va fi cel de-al doilea anunt mobil major al sau din aceasta saptamana. Compania de gaming a lucrat la un update pentru Battlefield pe console si PC-uri, promitand o experienta uluitoare pentru mai tarziu in 2021.

CITESTE SI:  Ce limba ajunge in sfarsit pe Netflix

Jocul pentru console si PC-uri “contine tot ceea ce indragim la Battlefield – si duce lucrurile la nivelul urmator… Epic. Nebunie. Momente surprinzatoare. Distrugere revolutionara… Mai multi jucatori si haos ca oricand inainte”, conform companiei EA.

Jocul pentru console si PC-uri al EA se afla in prezent in testare, Criterion si DICE imbunatatind in prezent productia pentru a fi lansata mai tarziu in acest an.