fbpx
Cand s-ar putea lansa un nou model de consola de jocuri Nintendo Switch

Cand s-ar putea lansa un nou model de consola de jocuri Nintendo Switch

Conform unei stiri de Bloomberg, compania de gaming Nintendo din Japonia va lansa un nou model de consola de jocuri Nintendo Switch. Si s-a estimat cand anume s-ar putea lansa noua versiune. Se crede ca va fi un model Pro.

In fiecare an, apar zvonuri despre o consola de jocuri noua Nintendo Switch, dar compania din Japonia le infirma. De aceea, suntem destul de sceptici cu privire la o noua stire de la Bloomberg.

Conform stirii de Bloomberg, un nou model de Switch s-ar putea lansa in luna septembrie a acestui an. Se crede ca anuntarea noii console de jocuri ar putea avea loc la evenimentul E3 2021, ceea ce ar permite dezvoltatorilor sa-si prezinte jocurile pentru noul Nintendo Switch.

CITESTE SI:  Cat ocupa fisierele de sistem pe consola de jocuri Xbox Series X a Microsoft

Noul model, denumit Nintendo Switch Pro, s-ar putea sa fie mai scump decat actualul Nintendo Switch care costa 299 de dolari, dar acest lucru nu ar fi surprinzator, avand in vedere ca se speculeaza ca noua versiune va integra un ecran mini LED care e mai nou si mai scump.

CITESTE SI:  Ce pret are bratara fitness a Amazon, Halo Band

De asemenea, se crede ca noua versiune va inlocui eventual actuala versiune, ceea ce inseamna ca, in cele din urma, compania japoneza va vinde doar modelele Lite si Pro, crescand diferenta dintre ambele console de jocuri.

Nu suntem siguri daca se va lansa intr-adevar un nou model de consola in 2021, dar nu ar fi surprinzator daca se va lansa. Asta pentru ca compania japoneza Sony si compania americana Microsoft si-au lansat deja noile lor console, asa ca ar fi dezamagitor daca acea companie nu ar lansa-o pe cea proprie.

CITESTE SI:  Windows 10 va fi lipsit de unele caracteristici

Ce parere ai despre aceasta stire? Crezi ca compania din Japonia va lansa intr-adevar o noua consola de jocuri Nintendo Switch in acest an? Daca da, crezi ca va fi prea scumpa si ca se va vinde in mai putine unitati decat actualele modele?