fbpx

Cand anume se inchid unele console de jocuri Xbox Series X de la Microsoft

Cand anume se inchid unele console de jocuri Xbox Series X de la Microsoft

Conform unor noi reclamatii de pe forumurile de asistenta ale companiei Microsoft din Statele Unite, noua consola de jocuri Xbox Series X a companiei americane se intampla sa se inchida in anumite circumstante.

E deranjant atunci cand cumperi un joc nou, iar apoi serverele se blocheaza sau e instabil, fiind astfel imposibil de jucat. Cu toate acestea, in cazul noului dispozitiv Xbox Series X de la compania Microsoft din Statele Unite, nu jocurile sunt cele cu pricina, ci consola in sine.

CITESTE SI:  Ce trebuie sa stii despre refresh-ul de 90Hz al smartphone-ului OnePlus 7 Pro

Intr-o serie de postari de pe forumurile de asistenta ale companiei Microsoft din SUA, unii proprietari de Xbox Series X sustin ca consolele lor se inchid in mod aleatoriu.

Ei sustin ca, atunci cand incearca sa incarce un joc, in timpul incarcarii, dispozitivul Xbox se inchide. Jucatorii au incercat sa instaleze jocul efectuand resetari din fabrica, dar fara niciun rezultat.

Cu toate acestea, un fir comun pare sa indice Assassin’s Creed Valhalla si cel mai recent Call of Duty ca fiind productiile de gaming care duc la inchiderea consolei Microsoft.

CITESTE SI:  Asa isi mentine Amazon angajatii in siguranta fata de coronavirusul Wuhan

Se pare ca jocurile Xbox de generatie anterioara nu cauzeaza acest comportament. Unii au indicat ca poate de vina ar fi locul in care e amplasata consola Xbox Series X a companiei Microsoft din Statele Unite.

Daca este asezata pe un covor, aceasta se poate supraincalzi si sa se inchida din acest motiv. Sau poate ca consola companiei din Statele Unite a fost deteriorata in timpul transportului.

CITESTE SI:  De ce compania Sony investeste in Epic Games

Oricum ar fi, Microsoft nu a oferit un comentariu cu privire la inchiderea aleatorie a dispozitivului sau. Daca ai comandat Xbox Series X, iti recomandam sa tii cont de acest posibil defect. Ce parere ai despre asta? Crezi ca defectul consolei de jocuri a Microsoft e de natura software sau hardware?