fbpx

Atat e de capabil cipul M1 al Apple in jocuri

Atat e de capabil cipul M1 al Apple in jocuri

Un canal de YouTube a testat anumite jocuri pe noile Mac-uri cu cip M1 ale companiei Apple din Statele Unite cu scopul de a determina cat de capabil e noul cip M1 al Apple in a rula productii de gaming.

De obicei, Mac-urile companiei Apple din Statele Unite nu au fost niciodata cunoscute pentru capacitatile lor de gaming. Desi Mac-urile pot rula jocuri, utilizatorii Mac probabil nu ar trebui sa se astepte sa ruleze productii de gaming la acelasi nivel de setari de calitate ca pe PC-urile cu sistem de operare Windows.

CITESTE SI:  In ce conditii meteo si-a testat Waymo masinile autonome

Asa ca intrebarea este: cu noile cipuri M1 – care inlocuiesc procesoarele Intel si AMD pe computerele companiei Apple din SUA – cum vor rula Mac-urile jocurile?

Se pare ca, per ansamblu, gamingul ruleaza in parametri normali. Intr-un clip video incarcat pe YouTube de MrMacRight, se prezinta cum gestioneaza cipul M1 o varietate de jocuri, de la unele mai vechi precum World of Warcraft la unele mai noi si mai exigente, cum ar fi Shadow of the Tomb Raider care necesita o gramada de resurse.

CITESTE SI:  Cum l-a favorizat Instagram pe Donald Trump

Asa cum am mentionat, computerele companiei Apple din Statele Unite pot rula jocuri, dar poate ca nu in aceeasi masura ca un PC. Cei care sunt ingrijorati ca cipul M1 va fi inferior in gaming, trebuie sa retina ca acesta pare sa fie oarecum la acelasi nivel cu procesoarele companiei Intel din SUA.

Poate rula productii de gaming, dar poate nu la cele mai ridicate setari de calitate si la cea mai performanta grafica. Cu toate acestea, daca joci pe Apple Mac jocuri doar ocazional, noul cip M1 ar trebui sa fie suficient de capabil.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa va investi Ford intr-o fabrica de masini electrice

Acestea fiind spuse, nu orice joc de pe Apple Mac e optimizat pentru M1, asa ca este posibil ca dezvoltatorii de gaming vor lansa in viitor versiuni optimizate ale productiilor lor de gaming.