fbpx

Aplicatia care iti permite sa rulezi pe iPhone-uri jocuri de pe Google Stadia a revenit

Aplicatie care iti permite sa rulezi pe iPhone-uri jocuri de pe Google Stadia a revenit

O anumita aplicatie care permitea utilizatorilor de iPhone-uri sa joace jocuri prin streaming de pe serviciul Google Stadia a revenit, dupa ce initial a fost eliminata de compania Apple din App Store. Se poate folosi si un controler Bluetooth pentru a juca acele jocuri, dar acest lucru nu va functiona intotdeauna.

In septembrie, dezvoltatorul Zachary Knox a lansat o aplicatie iOS (Stadium Full Screen Browser) care era in esenta un browser personalizat care le permitea utilizatorilor de iPhone sa joace jocuri de pe serviciul Google Stadia prin streaming pe iPhone-uri.

CITESTE SI:  In ce tara ar fi depasit Apple Music serviciul Spotify la numarul de abonati

Cu toate acestea, o luna mai tarziu, compania Apple din Statele Unite a eliminat aplicatia din App Store invocand utilizarea necorespunzatoare a API-urilor iOS drept unul dintre motivele eliminarii.

Din fericire, Knox s-a descurcat si a gasit o remediere. Daca nu ai gasit timp sa descarci pe iPhone acea aplicatie inainte de a fi eliminata, vei fi incantat sa afli ca acea aplicatie cu jocuri de pe serviciul Google Stadia a fost intre timp reaprobata pe App Store.

CITESTE SI:  De ce Google renunta la Daydream VR

Vei putea sa o descarci si sa joci prin streaming jocuri de pe serviciul Google Stadia pe iPhone. Cu toate acestea, e necesar sa fie remarcat faptul ca, drept urmare a faptului ca Knox trebuie sa respecte regulile App Store, pot exista cazuri in care controlerele Bluetooth pot avea probleme de conectare si sa nu functioneze cu aplicatia.

Potrivit lui Knox: “Controlerele Bluetooth de jocuri ar putea functiona pe iPhone. Folosind ‘Override User Agent’ pe care l-am mentionat, serviciul Google Stadia ar trebui sa accepte API-ul Gamepad, dar acest lucru nu pare sa functioneze intotdeauna pe iOS. Am reusit sa obtin o functionare uneori, dar cu siguranta nu de fiecare data cand am incercat”.

CITESTE SI:  Ce procent dintre angajati a concediat Essential

Daca esti interesat sa descarci aplicatia pentru jocuri de pe serviciul Google Stadia pe iPhone, o poti gasi in magazinul App Store al Apple, dar pentru asta vor trebui facute cateva noi configuratii, iar instructiunile exista pe site-ul lui Knox.