fbpx

Acesta e prototipul unui Nokia N95 din zilele noastre

Acesta e prototipul unui Nokia N95 din zilele noastre

Vechiul smartphone Symbian Nokia N95 a fost emblematic in era pre-iPhone, asa ca compania care produce astazi smartphone-uri Nokia, HMD Global, a lucrat la un prototip modern al acelui telefon, dar a anulat lansarea. Iar YouTuber-ul Mr. Mobile a prezentat acel prototip in seria sa “Cand telefoanele erau distractive”.

Nokia N95, telefonul dual-slider cu sistem de operare Symbian, a marcat un moment de design de varf in era pre-iPhone. Drept urmare, a fost ales de YouTuber-ul Mr. Mobile pentru a parea in seria sa “Cand telefoanele erau distractive”.

CITESTE SI:  Ce-a primit Google de la compania de smartwatch-uri Fossil pentru 40 de milioane de dolari

Cu toate acestea, cel mai recent clip video al acestui YouTuber ofera nu doar nostalgie, deoarece Mr. Mobile are si un prototip inedit de la HMD Global (compania licentiata pentru a produce smartphone-uri Nokia), prototip care ar putea fi un succesor al clasicului N95.

“Nokia N95 a fost ultimul telefon excelent lansat inainte de iPhone. Acesta a fost un adevarat blockbuster, astfel incat HMD Global aproape ca l-a relansat. Alaturati-va pentru a revedea legendarul N95 si pentru a obtine o privire exclusiva asupra relansarii sale anulate, la ‘Cand telefoanele erau distractive'”, conform unui tweet de catre Mr. Mobile.

CITESTE SI:  Soferii masinilor fara sofer Waymo au preluat cel mai putin controlul asupra lor

Noul smartphone nu este un candybar dual-slider din plastic, dar prototipul nefunctional are un ecran slider si vine cu o serie de camere si difuzoare si din acest motiv prototipul pare similar cu smartphone-uri precum HTC 7 Surround.

CITESTE SI:  Cineva zice ca Apple va lansa produse care ii vor ului pe clienti

Dupa cum mentioneaza YouTuber-ul, cu revenirea Razer si cu aparitia unor smartphone-uri ciudate precum LG Wing, ar fi fost interesant daca cineva ar fi avut o abordare hardware similara cu cea pentru Nokia N95, dar nu prea erau sanse sa se intample acest lucru. Totusi, sa speram ca un producator de smartphone-uri va fi pana la urma interesat sa incerce sa produca acest prototip de Nokia N95.