fbpx

Acest update firmware pentru consola de jocuri Sony PS5 va permite acest lucru

Acest update firmware pentru consola de jocuri Sony PS5 va permite acest lucru

Consola de jocuri PS5 a fost lansata de Sony in lume de ceva vreme, dar exista anumite nemultumiri din partea gamerilor. Din fericire, un update firmware – care va fi lansat de Sony in acest an – ar putea risipi acele nemultumiri.

In acest moment, consola de jocuri PS5 a Sony are o hiba de stocare. Din cauza dimensiunii jocurilor, gamerii pot stoca doar cateva la un moment dat inainte de a se epuiza spatiul de stocare.

CITESTE SI:  Directorul executiv al Sony neaga ca ar lucra la propriul cip

De asemenea, in prezent nu exista unitati M.2 NVMe pe care Sony le-a aprobat si care functioneaza cu PS5, ceea ce nu e in beneficiul gamerilor.

Cu toate acestea, din fericire, in aceasta vara Sony va lansa un update firmware pentru consola de jocuri, update firmware care va permite utilizatorilor sa extinda spatiul de stocare intern al lui PS5.

Update-ul de la Sony va permite gamerilor sa indeparteze capacul din plastic al consolei de jocuri si sa ataseze o noua unitate de stocare. E necesar sa se sublinieze faptul ca gamerii pot deja indeparta capacul, dar probabil firmware-ul lui PS5 nu permite acum optiuni de stocare suplimentare.

CITESTE SI:  Ce vulnerabilitate din Windows 7 inca nu a reparat Microsoft

E posibil ca noul update firmware va permite acele optiuni. Aceasta maniera este diferita de cea a lui PS4, dispozitiv la care gamerii puteau atasa o memorie USB si sa stocheze si sa joace jocuri de pe acea memorie.

De fapt, rivalul lui PS5, adica Xbox Series X, suporta extinderea spatiului de stocare. S-a descoperit in 2020 o listare pentru un SSD pentru PlayStation 5. Dar, fara suport software, acel SSD ar fi inutil.

CITESTE SI:  La ce e util accesoriul Ring Fit Adventure pentru Nintendo Switch

Pe langa extinderea spatiului de stocare, update-ul firmware-ului consolei de jocuri va spori si viteza ventilatoarelor de racire ale lui Sony PS5, ceea ce ar trebui sa mentina o temperatura scazuta in interiorul dispozitivului. Astfel, cu acel update firmware, PlayStation 5 va functiona la niveluri mai optime.