fbpx
Acest smartphone captureaza cele mai bune fotografii, conform voturilor oamenilor

Acest smartphone captureaza cele mai bune fotografii, conform voturilor oamenilor

In 2018, YouTuberul MKBHD a decis sa realizeze un test pentru camerele de smartphone-uri. Acest YouTuber a testat o varietate de smartphone-uri lansate in 2018, utilizatorii votand pe social media care sunt cele mai bune fotografii capturate de camerele acelor telefoane, fara sa stie care fotografie e capturata de care smartphone.

Rezultatele au fost surprinzatoare in testul din 2018, pentru ca smartphone-ul de buget (dar de varf) Pocophone F1 aproape ca a castigat testul de capturare de fotografii, conform voturilor utilizatorilor de retele de socializare.

CITESTE SI:  Ce zice HTC despre presupusa sa iesire din industria de smartphone-uri

Anul acesta, YouTuberul MKBHD s-a intors cu versiunea 2019 a testului sau pe nevazute si, asa cum era de asteptat, rezultatele voturilor sunt destul de surprinzatoare chiar si in acest an.

Smartphone-urile implicate in voturile de anul acesta sunt OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P30 Pro, Huawei Mate 30 Pro, LG G8 X, ASUS ROG Phone 2, Google Pixel 3a, Google Pixel 4, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy Note 10, iPhone 11 Pro, Xiaomi Mi Note 10, Sony Xperia 1, Redmi K20 Pro, ASUS ZenFone 6 si Royale Flexpai.

CITESTE SI:  Robotii care invata singuri ar putea fi folositi la inspectarea locurilor nucleare

Deci, la ce ne referim prin faptul ca rezultatele voturilor sunt surprinzatoare? De exemplu, camera lui Xiaomi Mi Note 10 poate captura fotografii la 108MP, dar se pare ca Samsung Galaxy S10e mai inferior a aratat ca numarul de megapixeli nu conteaza foarte mult, mai ales daca doresti doar sa incarci fotografiile pe retelele de socializare.

De asemenea, s-a aratat ca OnePlus 7T Pro l-a depasit pe iPhone 11 Pro de la Apple la capturarea fotografiilor cu camera, in ciuda zarvei pe care Apple a generat-o pentru a promova noul sistem de camera tripla al smartphone-ului sau.

CITESTE SI:  LG V40 ar putea avea un numar incredibil de camere

De asemenea, Redmi K20 Pro de buget – care e succesorul spiritual al lui Pocophone – a depasit telefonul Huawei P30 Pro la capturarea de fotografii cu camera proprie, conform voturilor. Dar in final smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10 Plus a iesit castigator dintre toate telefoanele cu camerele testate.