fbpx

Aceasta persoana lucreaza la un nou joc pentru PlayStation

Aceasta persoana lucreaza la un nou joc pentru PlayStation

Potrivit unei noi stiri, o anumita persoana a deschis un nou studio de jocuri si lucreaza deja la un joc pentru consolele PlayStation. Iar compania Sony din Japonia finanteaza acest demers pentru PlayStation.

Acea persoana nu e orice persoana, ci cineva cu experienta in dezvoltarea de jocuri. A lucrat in trecut la EA, Ubisoft si Google Stadia.

Jade Raymond deja s-a pus pe treaba dupa ce a renuntat la pozitia sa din cadrul Google Stadia. Fosta producatoare de la companiile EA si Ubisoft deschide un studio care se numeste Haven Studios si care lucreaza la un joc pentru consolele PlayStation.

CITESTE SI:  Acesta e noul cip mai performant pentru smartphone-uri midrange

Compania Google din Statele Unite a anuntat in februarie ca isi inchide studiourile interne de gaming Google Stadia si ca Raymond pleaca din companie.

Jade Raymond a fost angajata in 2019 pentru a conduce Stadia Games and Entertainment. “Sunt foarte entuziasmata sa anunt Haven Studios”, a dezvaluit aceasta intr-un tweet.

Fosta producatoare a jocului Assassin’s Creed si-a anuntat intentia pe PlayStation Blog. Ea ii reuneste pe “multi dintre dezvoltatorii de jocuri talentati cu care am lucrat ani de zile” la Haven Studios care e un studio independent cu sediul in Montreal.

CITESTE SI:  Cum e primul joc original al Apple din ultimii 10 ani

“Ne dorim sa cream lumi in care jucatorii pot evada, in care se pot exprima si in care pot forma o comunitate”, a scris aceasta.

“Vrem sa ne exploram pasiunea intr-un proiect. Ne dorim sa cream ceva minunat pentru oameni. Pentru ca noi credem ca gaming-ul poate aduce bucurie in vietile oamenilor. Asa crede si Sony. Angajamentul lor fata de excelenta e de neegalat. De aceea sunt incantata de munca lor”.

CITESTE SI:  Noul submarin al Marinei Americane are un controler Xbox

Jade Raymond a criticat compania Google din Statele Unite in postarea sa. “E timpul ca noi sa ne refocusam pe jocuri intr-un loc in care ne putem practica abilitatile fara bariere sau impedimente”. Ce parere ai despre demersurile pentru PlayStation ale fostei producatoare din cadrul Google Stadia?