fbpx

Aceasta consola Nintendo ar fi fost scoasa din productie

Aceasta consola Nintendo ar fi fost scoasa din productie

Conform unei noi stiri, o anumita consola de jocuri de la compania Nintendo din Japonia nu mai e produsa in acest moment. Asta indica niste informatii de pe site-ul web Nintendo Japonia.

Cand Switch a fost lansata pentru prima data, gamerii s-au intrebat ce se va intampla cu consola de jocuri portabila 3DS a companiei din Japonia. La urma urmei, Switch ofera caracteristici de portabilitate similare, dar poate rula jocuri mai moderne.

Cu toate acestea, la acel moment compania a declarat ca va produce in continuare console 3DS. Totusi, acest lucru s-a schimbat, deoarece, conform unei stiri de The Verge, productia 3DS a fost intrerupta.

CITESTE SI:  Un baiat care a renuntat la Xbox One pentru a dona paturi primeste o surpriza de la Microsoft

Asta conform site-ului web Nintendo Japonia care listeaza consolele de jocuri New 3DS LL, New 2DS LL si 2DS ca fiind “scoase din productie”, iar un mesaj de pe pagina principala sustine ca seria nu mai este produsa.

De asemenea, acestia au mentionat ca site-ul web Nintendo Statele Unite a eliminat toate mentiunile despre 3DS, cu exceptia unui link care duce utilizatorii la o pagina de asistenta.

CITESTE SI:  Consola PS5 nu va fi compatibila cu aceste jocuri

Un link similar poate fi gasit si pentru alte dispozitive de gaming Nintendo scoase din productie, cum ar fi Wii U. Compania din Japonia nu a anuntat inca nimic oficial, dar intreruperea productiei nu ar trebui sa fie surprinzatoare.

Dupa lansarea Switch, compania din Japonia a lansat si o consola de jocuri Switch Lite (o versiune si mai portabila), inutilizand in plus gama 3DS. Exista discutii conform carora Nintendo ar putea lansa de fapt un Switch Pro anul viitor, ceea ce va reduce necesitatea unei console 3DS.

CITESTE SI:  Cat de mare succes a avut filmul Detective Pikachu la debut, in cifre

Ce parere ai despre faptul ca consola de jocuri 3DS e scoasa din productie de catre Nintendo? Crezi ca a fost nevoie ca 3DS sa fie scoasa din productie?