fbpx

Vorbesti despre legea antifumat, esti un fumator inrait

Vorbesti despre legea antifumat, esti un fumator inrait

Am eliminat unele postari care mi s-au parut mai penibile si in care am parut mai arogant si poate ca o sa mai elimin ca doar e blogul meu si am drepturi.

N-am vorbit despre fumat si despre legea antifumat pentru ca as fi un fumator, sau pentru ca sprijin fumatul.

A fost o perioada in care am tras ceva fum, dar s-a dus. Decat sa ai plamanii plini de fum si sa mori la 55 de ani de ani, mai bine nu pui tigara in gura.

Si nu-i numai asta, nici nu-mi place si nici nu simt nevoia. Nici la 5-6 ani n-am simtit nevoia, dar am tras un fum ca m-a pus cineva, am vazut stele verzi si m-a luat durerea de cap instantaneu.

Fumatul iti produce niste boli si te afecteaza in niste feluri in care n-ai vrea sa te afecteze. Iti scade niste performante pe care n-ai vrea sa le scada, e ceva pe sistemul “Do not try this at home or anywhere else! Really, put the fucking cigarette down!”

Iar unul cu cap zice: “Oh, shit! Thank’s man, you saved my life!’ Iti afecteaza corpul si creierul. Adica, surpriza, ai belit ***a!

Cum m-as descurca eu cu creierul afumat, ce diferenta ar fi intre mine si natarai? Asta am spus-o in mod teatral.

Dar de ce sa-i intereseze pe unii ca fumatul ii face praf? In ziua de azi, oamenii fumeaza ori pentru ca le place fumul, ori ca sa scape de stres (medicii de exemplu), ori ca sa se integreze intr-un grup, ori ca sa para niste figuri.

Adevarul e ca sunt foarte impresionat de cei care fumeaza. Idolii mei. Daca nu vor sa aiba probleme dupa aia, sa foloseasca tigarile electronice, se zice ca sunt cu 95% mai putin nocive decat tigarile obisnuite.

Daca stau sa fac un calcul, nu mai mori dupa 20 de ani ani, mori dupa 400 de ani. Bhaa, eu zic ca e un motiv serios sa te lasi de fumat!

Eu imi zic mersi ca n-am niciun viciu, pentru ca am numai de castigat. Nu fumez, alcool destul de rar, cafea si mai rar spre deloc.

Nici Cola (n-am zis Coca Cola ca sa nu fac reclama) nu beau pentru ca nu-i prea sanatos. Cine stie ce-au pus astia in el, pentru ca nu vor sa dezvaluie formula.

Petrolul cred ca ii da culoarea, si-asa cred ca au prea mult din asta la cate zeci de ani de razboaie au la activ americanii prin Asia. Nu fumez, pentru ca nu vreau sa par peste cativa ani de parca am trecut prin doua explozii nucleare.