fbpx

Top 8 secrete groaznice pe care mai bine nu le-ai sti

Top 8 secrete groaznice pe care mai bine nu le-ai sti

Va prezint in continuare TOP 8 cele mai teribile secrete din lume (pentru care ai putea fi ucis), fara a incerca sa aduc vreo clarificare prea mare si fara a lamuri prea mult ceea ce nu poate fi lamurit. Sunt altii mai in masura sa lamureasca.

1. Zona 51

Zona 51

Zona 51/Area 51 este o baza militara secreta din Statele Unite aflata la 130 de kilometri nord-vest de Las Vegas. Aceasta a fost construita initial pentru testarea avionului secret de spionaj U2.

In anul 1989, a aparut un individ care pretindea ca a lucrat la Zona 51 si ca acolo aveau loc ciudatenii, cum ar fi dezvoltarea unei nave spatiale cu ajutorul extraterestrilor. Probabil ca i-au angajat pe aia din Avatar sa-i ajute.

2. Formula magica a bauturii Coca Cola

Coca Cola

Parintele acestei bauturi este americanul John Pemberton, iar acesta a inventat-o in 1886. De la inceputul producerii acestei bauturi si pana in ziua de azi, formula a ramas un secret, dar se stie ca cocaina – unul dintre elementele principale – nu mai este parte din compozitia actuala. Va puteti imagina cat au suferit drogatii dupa aia.

Ingredientele care diferentiaza Coca Cola de alte bauturi nu au fost niciodata aflate sau divulgate. Uite un motiv pentru care sa nu bei porcaria asta. Ce rost ar avea sa pastreze secreta formula daca Coca Cola are acelasi gust ca Pepsi Cola si cine stie cate alte bauturi Cola mai exista si daca consumatorii nu le pot deosebi dupa gust?

3. Ritualurile initierii in mafia siciliana Cosa Nostra

Mafia Cosa Nostra

Legenda spune ca membrii inspaimantatoarei organizatii Cosa Nostra aveau acces in aceasta numai daca urmau un ritual secret de initiere. Dar membrii organizatiei si chiar inalte oficialitati au negat vehement existenta mafiei atunci cand erau interogati de politie, daramite existenta unor ritualuri de initiere. Totusi, anumiti membri au reusit sa inregistreze in secret ritualurile foarte tulburatoare. Cine si-ar baga mainile in foc ca PSD-ul nu este parte din mafia asta? :P.

4. Vocea din umbra

informator servicii secrete

Acest personaj misterios a dezvaluit informatii importante din interiorul serviciilor secrete americane. Nu se stie daca mai traieste sau daca l-au lichidat intre timp serviciile. Putinele persoane care l-au cunoscut au spus ca vor dezvalui identitatea informatorului abia dupa ce acesta va muri.

5. Cine ne spioneaza e-mailurile si telefoanele?

Echelon

Presa europeana a vorbit despre Echelon, un instrument de spionare si ascultare in masa care intercepteaza 90% din corespondenta de pe internet si alte tipuri de convorbiri, inclusiv cele telefonice.

Se pare ca Echelon exista cu adevarat si ca functioneaza din plin pentru ca isi are sediul in Statele Unite, dar autoritatile de acolo neaga ca acest instrument ar fi folosit pentru spionarea cetatenilor americani. Totusi, este un motiv in plus pentru care sa nu mai suni la linia erotica.

6. Secretele dosarelor lui J. Edgar Hoover

J. Edgar Hoover

Cat timp a fost la conducerea FBI-ului, celebrul Hoover a intocmit mai multe dosare ultrasecrete care nu trebuiau sa ajunga pe mainile nimanui. Dupa ce acesta a murit, secretara sa a distrus toate acele documente sustinand ca erau doar inregistrari financiare si corespondente private.

Dar un dosar secret si confidential a scapat, iar acesta continea multe informatii senzationale despre multe persoane importante ale epocii. Acest lucru i-a determinat pe oameni sa creada ca si celelalte documente contineau informatii la fel de valoroase, dar secretara a pastrat secretele pentru tot restul vietii sale. Ca de aia ii zice SECRETara :D.

7. Cine a fost Jack Spintecatorul?

Jack Spintecatorul

Cazul temutului criminal in serie care a terorizat acum mult timp un cartier londonez ramane unul dintre cele mai mari mistere din istorie. Au existat o multime de ipoteze, dar niciuna nu a fost acceptata ca fiind oficiala.

Multa vreme, suspectul a fost un anume american care locuia la Londra. Acesta a fost eliberat din inchisoare nu se stie din ce motiv si a reusit sa fuga in Statele Unite.

Toate aparentele erau impotriva lui, dar problema era ca profilul sau psihologic nu se potrivea cu cel al autorului crimelor care era un obsedat sexual. Jack Spintecatorul era cunoscut pentru faptul ca mutila femeile care-i cadeau in plasa, taindu-le sanii. Chirurgie plastica in epoca victoriana, ma baiatule! Numai ca a uitat sa le puna silicoanele.

8. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Moartea actritei nu mai are nevoie de descriere, pentru ca subiectul a fost dezbatut si mediatizat mult timp. Insa s-au descoperit unele detalii care indica implicarea lui Robert Kennedy, fratele presedintelui american asasinat.

Un detectiv particular sustinea ca are niste inregistrari senzationale cu o cearta violenta dintre Marilyn Monroe si Robert Kennedy. La cateva ore dupa ce Kennedy a plecat, actrita a inghitit o supradoza de somnifere care i-a fost fatala. Nu se stie daca actiunea acritei a fost accidentala, voita sau asistata.