fbpx

Suntem dependenti de WhatsApp si Facebook, iar asta ne ocupa tot timpul

Suntem dependenti de WhatsApp si Facebook, iar asta ne ocupa tot timpul

Si traim in Romania si deciziile le luam noi. De a folosi Facebook pana ne vine rau, normal. Va vine sau nu sa credeti, eu care sunt pus la curent cu tot ce misca in lumea tehnologiei si cu cele mai noi nave aparute (indiferent ca e vorba despre procesorul folosit, de cati biti este, pe cati nm a fost procesul de fabricatie), am un telefon care nu e smartphone, deci de unde p**a mea WhatsApp pe telefon? Pentru platforma Java din cate stiu eu, nu exista.

Asadar, cineva care e pus la curent cu tehnologia de ultima ora, nu foloseste tehnologie de ultima ora. Nu suna ciudat?

Nu ca n-as putea sa-mi iau si eu o nava spatiala ca Galaxy Note 7 si dupa aia sa ma detonez cu ea in fata ambasadei SUA si a lui Hans Klemm, dar nu ma omor dupa displayurile touchscreen de 25 de inch cu Androizii lor. Nu-mi place sa scriu pe touch.

Pe mine ma intereseaza doar cateva chestii la un telefon, iar procesorul de 3,2GHz octo-core si camera de 24MP nu sunt acele chestii.

In plus, niciun smartphone, oricat de tare ar fi el, nu o sa bata niciodata metoda de scriere cu predictie T9 pe niste butoane fizice. Nici tastaturile QWERTY, nici nimic. Asa ca nu-mi vorbi despre WhatsApp!

Nici cu Facebook nu prea le am, am incercat odata sa sterg ceva pe Facebook si n-am reusit, desi odata am stiut.

Zuckerberg, nici nu stiti sa produceti aplicatii pe care oamenii sa stie din prima in mod natural cum sa le foloseasca! Si se mai lauda ca au cumparat WhatsApp pentru 19 miliarde.

Facebook