De ce nu dezvalui identitatile membrilor echipei?
Nu ma incalzeste cu nimic sa le dezvalui cu surle si trambite identitatile, in primul rand. Nu-mi foloseste la nimic. In al doilea rand, sunt persoane discrete care nu tin mortis sa se expuna in mod public. La fel e si in cazul meu.
Nu sunt o persoana publica, nu sunt monden si consider ca viata particulara e importanta. Mai ales ca nu mi-am expus niciodata mecla pe YouTube. Iar faptul ca mai postez poze si clipuri cu mine (in spatii intunecate si cu lumina de doi lei) pe dojotech.ro nu inseamna ca sunt persoana publica.
E ca si cum le-as posta pe Facebook. Si sunt veteran in Facebook (si in alte platforme care acum nu mai exista). Mi-am creat cont de Facebook cand altii habar n-aveau ce e ala.
Dar tot consider ca Facebook iti iroseste timpul. Insa nu judec oamenii care petrec timp pe Facebook, fiecare cu preferintele si obiceiurile lui.
Daca a avea cont de Facebook si a posta niste lucruri pe el inseamna ca esti persoana publica, inseamna ca in tara asta exista vreo 10 milioane de persoane publice.
Si nici macar un blog/site nu inseamna in mod automat persoana publica. Pentru ca nisa principala sunt stirile, Dojotech e la baza un site de stiri.
Intr-adevar, postez postari cu caracter personal la rubrica Goodies, dar astea ar putea fi postate si pe un cont de Facebook, ca oamenii fara site web in 2021.
In niciunul dintre cazuri nu ai fi o persoana publica. Daca domeniul site-ului era numelemeu.ro, ar fi insemnat oarecum ca sunt deschis sa ma expun.
Nu ma expun pe mine insumi (pentru a fi persoana publica) si nici pe altii nu-i expun, mai ales daca nu sunt persoane publice. In clipurile in care au aparut altii (in mod discret) impreuna cu mine, indiferent ca sunt straini sau concetateni, nu exista nimic care sa le dezvaluie adevaratele identitati.
Ce numar de surse de venit imi aduc venituri
O varietate de surse imi aduc venituri, unele mai anemic, altele cu super-randament. Nu o sa enumar acuma care si cum. Muncesc cu aceeasi razvna indiferent de randamentul sursei de venit.
Si nu-mi pun toate ouale in acelasi cos. Practic web design pentru clienti, ceva programare… Chestii de genul, pe langa blog si canalul de YouTube.
Daca apare o perioada mai nefavorabila cu o sursa de venit, te poti baza pe o alta sursa. Veniturile in online sunt fluctuante in majoritatea cazurilor. Nu e ca un job obisnuit in care esti platit luna de luna cu aceeasi suma, suma care deseori nu corespunde exigentelor.