Ascult manele si le consider un gen de muzica frecventabil?
Articolul despre maneaua „Turbulence” a fost alcatuit nu pentru ca cataloghez manelele un gen de muzica frecventabil (in afara petrecerilor), ci pentru ca maneaua aia e o comedie, un videoclip hilar in care s-a investit ditamai bugetul.
Am fost impresionat de buget si de amploare, nu de calitatea artistica a „Turbulence”. Pentru ca, sa fim cinstiti, calitatea artistica a manelelor nu e la superlativ. Manelele in general promoveaza alte lucruri, unele dintre ele reprobabile, altele acceptabile.
Nu m-am legat nici de interpreti, ca nu m-au sacait cu ceva. Ba chiar i-am laudat. Cu siguranta nu le lipseste talentul, lasand la o parte genul muzical blamat de unii.
Daca ii criticam, apareau fel de fel de rastalmaciri si interpretari aiurea ale cuvintelor mele. Cu ce sunt eu de vina pentru niste lucruri pe care nu le-am intentionat niciodata, pentru interpretarile si cacaturile rastalmacite in fel si chip ale altora fara voia si stirea mea?
Oricum, cand ziceam ca nu ascult manele de obicei, a fost o incercare de a nu-i marginaliza. De fapt, nu ascult manele niciodata din proprie initiativa, nu e genul meu. Ca se mai intampla sa cante o manea si in timp ce mergi pe strada.
Ce semnifica posteaza un comentariu din articolul anterior
Inseamna ca singurul mod prin care oamenii isi pot dezvalui identitatea e daca posteaza un comentariu, postarea de comentarii e o exceptie. Mi-am dat seama mai tarziu ca comentariile sunt o exceptie.
Cine posteaza un comentariu sub numele sau personal, ii apare numele la comentarii. Cand cineva posteaza un comentariu in numele unui canal de YouTube pe care il detine, va aparea numele canalului de YouTube la comentarii. Cu exceptia zonei de comentarii, oamenii sunt 100% anonimi pe YouTube. Acest lucru e garantat de YouTube. LE: Si abonatii sunt anonimi daca nu se implica in zona de comentarii, orice YouTuber poate confirma asta.
Imi mentin sfatul anterior, adica ii invit pe paranoicii – care nu interactioneaza nici macar printr-o vizionare mai indelungata a clipurilor – sa se care de pe DojoVlog.
Iar pe Dojotech.ro e cam aceeasi chestie ca pe YouTube. Oamenii sunt anonimi. Daca nu posteaza comentarii (sau daca, atunci cand le posteaza, nu-si scriu numele real), sunt anonimi. Dar sectiunea de comentarii e oricum dezactivata pe Dojotech, dupa laturile imprastiate acum ceva vreme de unii la sectiunea de comentarii.