fbpx
Sesiune Q&A 68 - De ce DojoVlog creste lent

Sesiune Q&A 68 – De ce DojoVlog creste lent

De ce am ales un nou stil de clipuri pentru canalul de YouTube

Pentru ca topurile (indiferent despre ce topuri e vorba) nu se preteaza la stilul anterior de clipuri cu text din belsug. Doar n-o sa creez un clip, de exemplu cu un top de filme horror, prin slide-uri (stilul anterior), iar textul fiecarui slide sa fie doar ceva gen “1. Hush”.

N-o sa creez niciodata un clip cu slide-uri pe care sa apara doar un cuvant, ar fi o risipa de spatiu. Asa ca am apelat la clipurile “Comparison”. Am citit ceva ca sa le creez.

Sunt inca la un nivel inferior, dar nici nu ma intereseaza. Nu mi-am propus o stacheta ridicata pentru astfel de clipuri, mi se par deja captivante in felul in care sunt ele acum.

CITESTE SI:  De ce Apple ar fi angajat circa 50 de medici

Anunt: voi apela in curand la un nou stil si pentru “Interesting Facts”.

De ce DojoVlog creste lent

Motivul nu e ca n-as fi croit pentru ocupatia de YouTuber; sau ca ar fi de vina optimizarea SEO pentru YouTube si Google, aspectul asta e in regula.

Motivul pentru care DojoVlog creste lent e faptul ca sunt sabotat involuntar de cei care viziteaza canalul. Faptul ca o gramada de oameni viziteaza canalul si nu posteaza comentarii, nu se aboneaza si nu urmaresc clipurile pana la sfarsit, ei accesand clipul doar pentru cateva secunde, pentru a copia linkul clipului, (iar de like nici nu poate fi vorba) constituie un semnal negativ pentru YouTube.

CITESTE SI:  Google cauta testeri beta Google+. Vezi ce vor primi acestia

Din cauza lipsei de interactiune a vizitatorilor, YouTube nu-mi promoveaza canalul altor oameni. Droaia aia de oameni crede ca daca posteaza un comentariu, apasa pe butonul de like sau imi urmaresc clipurile pana la sfarsit, o sa-si dezvaluie identitatile, ca o sa-mi apara cine sunt. NU EXISTA niciun YouTuber pe lumea asta care sa poata afla cine le urmaresc clipurile pe YouTube.

Decat sa-mi acceseze o droaie de oameni canalul de YouTube si sa-i saboteze cresterea prin lipsa lor de activitate, le recomand cu caldura sa nu-mi mai viziteze canalul macar pana in secolul 22.

CITESTE SI:  Tara surpriza in care se vor testa taxiuri zburatoare autonome

Canalul nu creste organic din cauza lor, deci fara doar si poate voi investi in promovare pana la un anumit prag. Dupa acel prag, sunt sigur ca DojoVlog va creste organic. Dojotech.ro e super OK acum comparativ cu DojoVlog, chiar daca traficul Dojotech de pe Google a scazut in ultima perioada. Dar procentul majoritar al muncii il dedic acum freelancing-ului, munca la proiectele altora. LE: Adica vand teme pentru sute si sute de site-uri.