fbpx

Sesiune Q&A 67 – Parere despre educatia sanitara in scoli

Sesiune Q&A 67 - Parere despre educatia sanitara in scoli

De ce in weekend nu se publica niciun articol?

Pentru ca in weekend Dojotech e deconectat de la curentul electric, inchidem pravalia si azvarlim site-ul in beci… Lasand gluma la o parte, se publica si in weekend. Eu la rubrica Goodies. Cum adica nu se publica?

Dar articole din tehnologie intr-adevar nu se posteaza sambata si duminica. Eu si membrii echipei lucram doar part-time pe Dojotech, noi suntem ocupati in mod independent si cu altele intre timp. Si chiar si sintagma “part-time” pare exagerata in cazul lor.

Pentru ca ei posteaza doar cate un articol pe zi fiecare, e o echipa de cativa oameni. De ce sa se posteze 10 articole pe zi, in conditiile in care pe Dojotech sunt deja publicate 12.600 de articole vizibile pe Google?

Prefer uneori ca doar crawler-ul Google sa fie cel care viziteaza Dojotech. Pentru ca ceea ce repeta unii ca niste teleghidati se intoarce impotriva altora.

CITESTE SI:  VIDEO: Superstarul sud-coreean PSY va aparea in jocul Crossy Road

In caz ca unii nu erau lamuriti: vietile insiderilor si outsiderilor sunt strict vietile lor personale, nu publice! Nu e vorba IN NICIUN MOMENT despre vietile lor, Dojotech fiind un site de tehnologie.

E vorba mai degraba despre viata si opiniile mele personale (Goodies). Pentru ca membrii echipei nu sunt implicati in blogging cu caracter personal. Daca e vorba despre viata cuiva pe blogul asta, despre mine e vorba.

Provenienta tricoului purtat in acel clip

Nu voi promova acum niciun fel de brand de tricouri. Nu sunt genul care promoveaza moda de imbracaminte in mod gratuit. Daca tricoul ar fi fost moca, probabil as fi promovat brandul.

Exact acelasi tricou se afla in posesia fiecarui membru al echipei Dojotech. Si ma gandesc sa le reinnoiesc candva. Noile tricouri e posibil sa includa imaginea cu logoul Dojotech.

CITESTE SI:  Google incepe sa lanseze indexarea mobile-first in rezultatele de cautare

Parere despre educatia “sanitara” in scoli

Educatia sanitara, o absurditate si o mizerie a unor dementi din elitele globale care se autointituleaza “progresisti”. Exista soldatei ai elitelor globale in majoritatea statelor occidentale.

Iar Romania nu e exclusa. In Romania, soldateii sunt, desigur, USR si, cel mai probabil, PNL. USR e un partid care serveste interesele nationale?

E pe naiba. E o increngatura de agenti straini scoliti in laboratoarele serviciilor europene. Un partid fondat si finantat de serviciile unor natiuni din vestul Europei. Probabil Franta si Germania.

In Romania, USR e partidul cel mai interesat de educatia sexuala in scoli, e fiert pe subiect, iar cei care se impotrivesc sunt considerati niste obtuzi iresponsabili si cu gandire medievala.

Daca ar fi fost vorba despre niste sfaturi utile si legitime si care sa se predea pe la sfarsitul scolii generale sau in liceu, nu cred ca ar fi existat motive pentru ca oamenii sa se opuna.

CITESTE SI:  Cum iti pastreaza Google confidentialitatea

Dar ce se gandesc dezaxatii aia sa predea la orele de educatie sanitara nu e nicidecum educatie, e pervertire. Pesedisor pare acum foarte tentant in climatul politic romanesc. Cei din PSD jefuiau tara, dar macar nu acceptau influentele externe nocive. Erau considerati anti-europeni.

In momentul asta, cateva dintre tarile europene pe care le consider admirabile sunt Ungaria, Italia si Rusia. Pentru ca se opun influentelor toxice.

Ungaria si Italia se distanteaza de Occident si de mizeriile sale, dezaproband lucruri precum educatia “sanitara” in scoli si diverse anormalitati, si isi consolideaza relatiile cu Rusia. Si nu-i de mirare, Rusia e acum un pol de normalitate in lume.