fbpx
Sesiune Q&A 66 - Parere despre oamenii de culoare

Sesiune Q&A 66 – Parere despre oamenii de culoare

Ce e cu noua arhiva Goodies?

E fara noima pentru un site de tehnologie, dar rubrica Goodies e de fapt una dintre cele mai trendy rubrici de pe site. Motiv pentru care m-am hotarat sa o evidentiez.

Nu ne aduce aceleasi venituri precum rubrica Recomandari, dar macar se poate creste traficul pe site promovand rubrica asta mai deosebita de restul. Asta in primul rand.

In al doilea rand, ma pizmuiesc pe mine insumi pentru cum scriam inainte in Goodies. Eram o flacara la creatie. In ultimii ani, postarile mele proprii din Goodies au fost mai neinspirate, mai anoste si presarate cu limbaj de lemn. E destul de frustrant sa incerci tot posibilul sa produci un articol de exceptie si sa nu fie de exceptie.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 50 - E-mailurile cu PDF-ul sunt trimise manual?

Dar departe de mine gandul ca orice articol din Goodies din ultimii ani e sub orice critica, sau ca absolut fiecare articol Goodies din primii ani de blogging e demn de vreun Pulitzer.

CITESTE SI:  De ce Rusia perturba functionarea Twitter

Totusi, in general inclin sa cred ca in primii ani redactam postari mai captivante. Am impresia ca in toti anii astia am involuat, nicidecum evoluat.

Parere despre oamenii de culoare

Unii or crede ca sunt rasist la adresa lor si ca i-as mitralia si gaza pe fiecare in lagare de exterminare. Sau ca i-as “angaja” intr-o plantatie de bumbac la 45 de grade. Total neadevarat. Eu nu ma leg de culoarea pielii, daca nu e vorba de jeg.

CITESTE SI:  Facebook lupta acum cu stirile false nu numai din postari

Nici nu cred ca am tunat si fulgerat vreodata nici asupra tiganilor, fie ca sunt corturari nomazi sau cu case cu 4 nivele. Exista oameni de culoare care au realizat ceva la viata si existenta lor si au devenit oameni importanti si apreciati, chiar si tiganii.

O fi rata de infractionalitate peste medie in cazul tiganilor si afro-americanilor, dar numai decapitatii i-ar califica pe toti dupa aceleasi criterii.