fbpx

Sesiune Q&A 65 – De unde a aparut introul DojoVlog

Sesiune Q&A 65 - De unde a aparut introul DojoVlog

Ce parere am despre aia care asculta manele

Nu-s simpatizant manele, nu consider ca genul asta de muzica te imbogateste cu ceva, dar nu sunt nici impotriva lor. E muzica de petrecere.

Nu-ti creste IQ-ul ascultand manele, dar la o petrecere cu transpirati cu cefe late si care isi lipesc bani pe frunte se cuvine cate-o maneluta. E o chestiune de preferinte. Fiecare cu muzicuta lui.

Care job imi ocupa cea mai mare parte din timp

Cel mai putin timp imi ocupa Dojotech. Postez destul de rar pe Goodies, dar si mai rar in celelalte rubrici.

Urmatorul job dupa timpul acordat e ala de YouTuber. Sarcinile mele ca YouTuber sunt redactarea textului, culegerea materialelor foto/video/audio, crearea clipului finit, incarcarea acestuia pe YouTube si optimizarea SEO a clipului.

CITESTE SI:  Compania care poate inlocui castile cu o noua tehnologie de sunet

Unele materiale video le cumpar de la diversi parteneri din afara hotarelor. In ultima perioada, unele clipuri incarcate pe DojoVlog sunt create de cineva din echipa mea.

Cea mai mare parte din timp imi ocupa web designul. Asta e si principala mea pasiune. Creez designuri de site-uri (teme, mai pe intelesul unora) si le vand pe site-urile de profil.

O tema care costa 40 de dolari poate fi cumparata chiar si de mii de oameni, e o activitate destul de rentabila. Daca esti suficient de capabil sa-ti vinzi si sa-ti market-uiesti serviciile.

CITESTE SI:  Google si-a platit inginerii atat de bine incat acestia si-au dat demisia

De unde a aparut introul/outroul canalului DojoVlog

Nu e rodul muncii mele, ca nu ma ocup cu desenele animate (si lamurire: logoul din imagine nu e introul; e logoul din intro). Inainte de introul actual (chiar si inainte ca DojoVlog sa se lanseze) era in proiect un alt intro, dar nu l-am autorizat.

Chiar daca m-a costat vreo 150 de dolari. Investitie de 150 de dolari pentru cateva secunde. Pentru un fleac pe care tipul probabil l-a copiat dupa un alt intro. Ma consoleaza totusi gandul ca jobul profitabil de web design imi sustine astfel de investitii.

CITESTE SI:  Twitter vrea sa emita clipuri video live pe parcursul intregii zile

Primul intro (pe care mi l-a creat un estonian, daca nu ma insel) nu mi s-a parut unul care ar conferi canalului DojoVlog o impresie de brand. Pentru ca asta intentionez, sa construiesc din DojoVlog un brand. De-asta e imperios un intro pe masura.

Nici actualul intro nu ma multumeste (asta se intampla cand te bazezi in mod exagerat pe unii). Dar deja l-am selectat, asa ca lucram dupa posibilitati.