fbpx

Sesiune Q&A 60 – Parere despre francezi

Sesiune Q&A 60 - Parere despre francezi

Magazinul online inseamna ca-mi voi deschide un nou site?

Nu chiar. Vorbeam despre un parteneriat. Site-ul/platforma nu-mi va apartine mie, imi va apartine magazinul de pe acea platforma. Platforma contine o retea de magazine detinute de diversi oameni. Nu voi incepe totul de la zero. Platforma va apartine altora, ca-i mai fezabil asa si implica mai putine cheltuieli.

Ei se vor ocupa de imprimare, ei vor livra, la ei vor ajunge platile clientilor. Sarcina mea va fi doar sa livrez idei de imprimare si sa aduc trafic (potentiali clienti) de pe YT pe acel magazin.

CITESTE SI:  YouTube redirectioneaza cautarile pentru clipurile video extremiste catre playlist-uri antiterorism

Si e logic ca va trebui sa impart veniturile cu ei, acei oameni se vor ocupa de aproape totul. Si cred ca magazinul va produce venituri babane.

Exista cu siguranta o multime de oameni in lume care prefera cumparaturile online. Eu, personal, nu le prefer (nu pe cele cu plata online cu cardul, ci pe cele cu plata la curier). Imi alimentez cardul doar atunci cand e nevoie, doar atunci cand e necesara vreo plata online din partea mea.

De ce sa aiba bancile informatii despre achizitiile mele? Poate se intampla sa imi doresc si eu sa cumpar niste catuse cu blanita, sau o papusa gonflabila. Imi pretuiesc viata privata. Ok, unora poate li se pare ca exagerez si ca sunt paranoic cu viata privata. Nu-i bai, pe unii ii intereseaza viata privata, pe altii nu.

CITESTE SI:  Ce spune CEO-ul Apple, Tim Cook, despre ura pe platformele sale

Ce parere am despre francezi

Niste oameni extrem de aroganti. Elevati si cititi, dar aroganti. De-anpulea si nemotivat, fara sa raspunda la insolenta cuiva. Franta e o tara cool, fara indoiala, dar n-as locui in Franta. Din cauza frantujilor. Franta e o tara cool, pacat ca-i locuita.

CITESTE SI:  Un influencer de 6 ani are 670.000 de urmaritori pe Instagram

Isi permit sa insulte alte popoare prin revistele lor de “satira”, reviste care sunt prea incisive si insolente pentru a fi satira. Respectivele reviste sunt mai degraba niste ironii ieftine.

Chiar dupa incidentul de la Charlie Hebdo, o pipita frantuzoaica aparu la o televiziune din Franta si isi exprima mandria pentru faptul ca Franta e un model pentru tarile din restul lumii. Asta in contextul incidentului de la revista Charlie Hebdo. Ete Franta.