fbpx

Sesiune Q&A 58 – Am cumparat doar laptopuri Lenovo?

Sesiune Q&A 58 - Am cumparat doar laptopuri Lenovo

Ce inseamna o femeie misto in viziunea mea

Pai ma inspir si eu din ce exista pe “piata” si din ce prefera unii. Oamenii de succes au nevoie de femei de nivel superior. Care sa-i egaleze, daca se poate. Iar ceilalti se multumesc cu niste petarde si niste materiale pirotehnice cu care nici n-ai ce discuta.

Esential e sa aiba personalitate. Sa fie si complexa, cat de cat independenta, inzestrata cu inteligenta, sa aiba o atitudine pozitiva, un comportament pozitiv (si aici se pot incadra o multime de lucruri) si, foarte important, ca ea sa te sustina in proiectele tale.

CITESTE SI:  Despre noul cip Snapdragon 888 al Qualcomm

Asta inseamna o femeie misto. Dar daca ar fi sa ne legam de aspectul fizic, hmm… pai sa nu fie cat o balena de 10.000 de tone. Cu propria ei gravitatie.

Sau cu planeta Pamant in calitate de satelit. 5 tone parca ar merge, dar asta e limita maxima. Desi unii n-ar refuza nici una de 10.000 de tone. Depinde de preferinte.

Sunt fan Lenovo de am cumparat doar laptopuri Lenovo?

Sa lamuresc: telefoane cumpar mai des decat laptopuri. Daca cuvantul Lenovo e inca prezent la rubrica “Despre”, nu inseamna ca am cumparat doar laptopuri Lenovo. Sau ca sunt fan Lenovo.

CITESTE SI:  VIDEO: Caracteristicile audio ale lui LG V30 vor fi nemaintalnite

E acelasi laptop Lenovo, nu e altul. Inca mai functioneaza. Nu obisnuiesc sa-mi cumpar electronice din moft. Sunt multumit de cele pe care le am deja. Cand telefonul/laptopul mi se defecteaza de tot, abia atunci imi cumpar unul nou.

Mouse-uri am cumparat pana acum o caruta (wireless si wired), ca mi se defecteaza destul de des. Am cumparat si defecte pana acum. Si n-au fost chiar ieftine.

CITESTE SI:  Razer ar putea lucra la un smartphone pentru gamerii foarte activi

Si, totusi, odata am cumparat de la un talcioc un mouse wired cu doar 5 lei. Si eram doar in trecere, nu eram acolo ca sa cumpar nimic. Ala a fost mouse-ul care s-a defectat in cel mai lung interval de timp. Cel mai longeviv.

Nu era impresionant la alte capitole, dar macar era fiabil. In timp ce un mouse wireless de la Hama mi s-a defectat in cateva luni. Branduri de mouse-uri consacrate…