fbpx

Sesiune Q&A 56 – Parere despre vaccinurile COVID-19

Sesiune Q&A 56 - Parere despre vaccinurile COVID-19

Exemple de melodii straine pe care le consider misto

Pai “Salt” de Ava Max, “All Day and Night” de Jax Jones, “Space” de Becky Hill. Or mai fi, dar nu-mi proceseaza creierul in momentul asta. Dar muzica romaneasca ascult cel mai des, e cea mai misto muzica din Europa.

Uneori ascult melodii romanesti pe YouTube in timp ce citesc comentariile. In special comentariile strainilor ma intereseaza. Cand citesc comentarii de apreciere de la oameni din intreaga lume, ma declar si mai mandru ca sunt roman. Artistii astia sunt romani adevarati, nu orice infect paralel cu orice.

Deraiez de la subiect, dar n-ar strica sa ofer si exemple de melodii romanesti super-misto. Doar titlurile, nu si artistii, ca sa nu-i expun inutil. “Change”, “V.I.P.”, “Undeva-n Balkani”, “Tic-Tac”, “Si Ingerii Au Demonii Lor”, “Strazile”, etc.

CITESTE SI:  Compania care verifica temperatura angajatilor sai pentru a afla daca sunt infectati cu coronavirusul Wuhan

Ascultand melodiile astea, imi imaginez ca pot fi folosite intr-o sumedenie de ipostaze cinematografice, ca ar fi potrivite in credit roll-ul de la sfarsitul unui film si asa mai departe.

Ca, deh, zace in mine un spirit de artist neslefuit pasionat de cinematografie. Nu public aici videoclipurile ca poate o exista ceva interpretabil in versuri sau in partea vizuala care sa fie folosit impotriva altora.

Parere despre vaccinurile COVID-19

O parere extraordinara, i-as vaccina pe toti de la Pfizer pana la Moderna cu vaccinurile lor cu fragmente de fetusi. Companiile astea farmaceutice au un istoric tumultos de coruptie, fraude si ilegalitati. Si sa ma vaccinez cu vaccinurile lor?

Globalistii au creat pandemia (pentru a-si impune Noua Ordine Mondiala pe glob) si tot ei se pretind acum cavaleri si vor sa ne vaccineze cu niste vaccinuri care contin cipuri si/sau modifica ADN-ul uman.

CITESTE SI:  Tara din Europa in care Google va mai construi un centru de date

De cand cu “pandemia”, “anticorpii” sunt pastrati in seif de televiziunile si medicii cumparati. La Realitatea Plus: vaccinu-i super eficient si sigur.

Nicio parere contrara, desi exista o gramada. Televiziune echidistanta si impartiala pe naiba. De cand cu coronavirusul, mai de incredere au fost Antena 3 si Romania TV.

Corpul uman e o masinarie extraordinar de complexa. Cand patrunde in organism o infectie, sistemul imunitar creeaza anticorpi specifici care sa neutralizeze infectia.

Corpul uman e o farmacie ambulanta. Daca ti-ai dezvoltat anticorpi, nu mai esti expus la coronavirus, sau nu in aceeasi masura. E ca si cum corpul s-ar autovaccina. Devii imun.

Dar “anticorpii” si zeci de ani de cercetare a sistemului imunitar sunt acum in plan tertiar, pentru ca noi sa acceptam sa fim vaccinati cu niste vaccinuri facute pe genunchi (si promovate intens de mass-media) care iti pot pune pe butuci sanatatea.

CITESTE SI:  Cum dezinfecteaza acest robot autonom suprafetele de coronavirusul Wuhan

Scopul “pandemiei”: Noua Ordine Mondiala, agenda deghizata in progresism prin care stapanii planetei vor sa detoneze pilonii extrem de importanti pe care se bazeaza omenirea: familia, educatia si drepturile confesionale. Si de a ne transforma in niste sclavi si obedienti incapabili de gandire.

Astia au scopul declarat de a desfiinta familia. Ticalosii probabil pretind ca familia e un element retrograd pentru societate, ca e ca o piatra de moara pentru omenire.

De-asta e freamatul asta cu drepturile minoritatilor de genul ala, de a se casatori intre ei, samd. Lucrul asta nu e intamplator, e o incercare de-a lor de a ne acomoda cu desfiintarea familiei. Educatia au ras-o prin scoala online, iar drepturile confesionale le-au incalcat pe motiv ca-i pandemie.