fbpx

Sesiune Q&A 50 – E-mailurile cu PDF-ul sunt trimise manual?

Sesiune Q&A 50 - E-mailurle cu PDF-ul sunt trimise manual

De ce nu mai exista frunzele

S-au epuizat frunzele, a ramas salcamul Dojotech fara frunze. Lasand gluma la o parte, am observat ca frunzele alea duceau procesorul (de PC) pe la 100%.

Procesorul muncea la capacitate maxima din cauza acelor frunze. Din acest motiv, uneori Google Chrome dezactiva anumite reclame de pe Dojotech.ro pentru a economisi resurse.

Cum n-avea cum sa dezactiveze frunzele, dezactiva reclamele. Dar nu reclamele consumau resurse in mod exagerat, ci frunzele. Frunzele si toate alea au fost un capriciu, doream un Dojotech mai cu fite, dar nu-s dispus sa sacrific performanta pentru o fita.

CITESTE SI:  Cum e robotul autonom care livreaza pizza pentru Domino's

E-mailurile cu PDF-ul sunt trimise manual?

Bineinteles ca nu. E un proces automat. La orice ora din zi in care cineva isi introduce adresa de e-mail, PDF-ul va fi livrat in mod automat catre adresa sa.

Si pe langa asta devine si abonat la informatiile viitoare pe care le vom transmite pe e-mail. Iar cine s-a abonat se poate dezabona in orice moment cu un singur click si nu-l vom mai sacai pe viitor cu niciun e-mail.

Dar X-ulescu nu va putea abona o adresa de e-mail care nu-i apartine, pentru ca abonarea e cu verificare. Nu e suficient doar sa introduca adresa de e-mail ca sa aboneze adresa, trebuie si sa confirme abonarea printr-un click undeva in e-mailul de confirmare a abonarii livrat la acea adresa.

CITESTE SI:  De ce PlayStation boicoteaza Facebook

Dupa asta, X-ulescu ajunge pe o pagina in care trebuie sa confirme ca e o fiinta umana, nu un robot, iar apoi sa apese pe butonul “Aboneaza-te la Newsletter”.

Mai apoi, ajunge pe o pagina “Abonare confirmata”. Iar dupa asta, un e-mail cu ghidul PDF gratuit va fi expediat pe adresa sa de e-mail. Utilizatorul trebuie doar sa urmeze succesiunea de pasi, n-are cum sa nu reuseasca sa se aboneze.

CITESTE SI:  Furnizorii de internet din Statele Unite nu mai trebuie sa le spuna utilizatorilor daca FBI-ul ii investigheaza

Acesta e primul eBook PDF pe care l-am creat vreodata. Am incercat sa nu ma repet ca in Goodies, asa ca am folosit sinonime, pentru diversitate.

LE: Am lansat o editie revizuita eBook-ului PDF, e mai compatibila cu dispozitivele mobile. Ca sa nu fiu considerat chitra nici acum, ofer temporar si editia asta free of charge si fara nicio obligatie.

Update: Oferta a expirat.