fbpx

Sesiune Q&A 48 – E 5G-ul cumplit pentru sanatate?

Sesiune Q&A 48 - E 5G-ul cumplit pentru sanatate

O noua serie de intrebari primite prin mijloace offline.

De ce fotografiile cu mine sunt atat de neclare

In primul rand, pentru ca sunt facute cu telefonul. Un telefon nu e pe masura unei camere DSLR de 1 kil. In al doilea rand, pentru ca am pus 2000 de filtre de contrast ridicat si scazut.

Eh, stricarea claritatii imaginilor e o pasiune de-a mea. O “pasiune” de-a mea e si starea mea extrem de accentuata si veche de disconfort cand cineva ma pozeaza si n-am niciun control asupra acelei imagini.

E 5G-ul un risc pentru sanatate?

Nici nu incape indoiala ca e. E chiar un prapad la adresa sanatatii populatiei. Ni se incalca drepturi si suntem obligati sa purtam masti pentru un cacat de virus (asta momentan, ca se lucreaza in laboratoare la COVID-20, nou si imbunatatit, deghizat in valul 2), intoxicandu-ne cat e ziua de lunga cu dioxid de carbon si inspirand constant toate bacteriile si tot ce scoatem rau afara prin expiratie – pentru ca autoritatile “pun pret” pe sanatatea noastra – dar, cand vine vorba despre adevaratele pericole, autoritatile ne ofera cu marinimie tehnologia ucigasa 5G, in ciuda efectelor negative cunoscute.

Din cate am citit eu (nu de pe sursele astea “oficiale”; astea sunt cele mai parsive si nedemne de incredere; sunt platite chiar de industria 5G sa promoveze aceasta tehnologie ucigasa), noua tehnologie de comunicatii mobile e de fapt folosita de zeci de ani in scop militar.

CITESTE SI:  Un cancer de celule scuamoase a fost descoperit folosind un aparat de ultrasunete conectat la iPhone

Cica era folosita ca arma in Al Doilea Razboi Mondial, iti putea fierbe ochii ca pe oua. E practic o tehnologie de ucidere in masa si care iti afecteaza sanatatea in moduri pe care nici nu ti le poti inchipui si in moduri inca incomplet cunoscute.

5G e daunator ca un cuptor cu microunde. In instructiunile unui cuptor cu microunde, ti se spune sa nu te afli in apropierea lui atunci cand functioneaza, asta desi undele electromagnetice sunt izolate de peretii acestuia.

5G functioneaza pe aceeasi banda ca un cuptor cu microunde. Numai ca nu va mai exista nimic intre noi si undele electromagnetice de la antenele 5G, vom fi complet expusi. Va fi de parca ne-am afla intr-un cuptor cu microunde.

Campul electromagnetic 5G interfereaza cu organismul uman. Sa nu ne mire ca, dupa instalarea acestor antene in Romania, ne vom alege cu cancer, leucemie si alte boli groaznice.

Caci pentru factorii de decizie din Romania si pentru retelele de telefonie mobila banul primeaza, nici nu-i intereseaza sanatatea oamenilor.

Un conductor prin care trece curent emite un camp electromagnetic. Iar pana acum 3 decenii, exista in Romania o regula: nu se construiesc locuinte in apropierea liniilor de inalta tensiune.

CITESTE SI:  O femeie de 65 de ani impusca o drona care i-a incalcat proprietatea

Dar acum astia vor sa ne aduca ceva in Romania care e si mai daunator sanatatii: 5G. Pe langa 5G, 4G si liniile de inalta tensiune vor fi catifea. O multime de experti de talie mondiala in domeniu au alarmat ca 5G-ul e practic arma de ucidere in masa, insa vocile lor nu sunt ascultate de factorii de decizie ai lumii, controlati din umbra de Oculta Globala.

Oculta Globala doreste efectiv sa ne extermine, sa reduca populatia lumii cu o tehnologie criminala pe care o propaga in lume in ciuda efectelor sale teribile pentru sanatate.

Ei controleaza OMS, ei controleaza si FCC-ul din SUA, acum vor sa controleze si populatia la nivel de individ prin 5G si prin intermediul cipurilor. Exista o multime de studii si dovezi (ignorate) ca 5G-ul e arma de ucidere in masa, iar expertii onesti (cei care nu musamalizeaza adevarul pentru interese financiare) instiinteaza oamenii ca 5G-ul e crima.

Pe expertii astia n-o sa-i gasesti pe la sursele “oficiale” care sunt platite cu bani frumosi de retelele de telefonie mobila sa promoveze aceasta arma de distrugere.

E o tampenie colosala sa te increzi in sursele oficiale, astea numai de partea adevarului si a sanatatii populatiei nu sunt, sunt de partea interesului lor financiar.

CITESTE SI:  Noul smartphone de varf Sony care ii surprinde pe utilizatori cu specificatiile

Daca ar fi platite sa promoveze sterilizarea populatiei, sursele “oficiale” s-ar conforma fara nicio retinere. Nu e clar deja ca la TV nu apare nimic, nicio stire negativa despre 5G, niciun expert de varf al lumii care ne alerteaza ca aceasta tehnologie e una dintre cele mai cumplite arme create de om?

Dar apar spoturi publicitare de la Orange, Telekom si Vodafone cu “beneficiile” si “avantajele” 5G. Ca deh, pentru 12.000Gbps merita un cancer pe creier.

Are cineva convingerea ca mai exista la tot pasul televiziuni oneste in Romania? Abia daca mai exista. Au ajuns unii sa creada ca Realitatea Plus e justitiar in Romania. Sa fim seriosi.

La Realitatea Plus, apar stiri despre penalii PSD, dar sunt trecuti cu vederea penalii PNL (adica politicienii din capitala, vanzatorii interesului national; o increngatura de mafii, cu serviciile si toti securistii lor). La Antena 3, apar stiri despre penalii PNL, dar nu si despre penalii PSD.

Toate televiziunile astea, surse “oficiale”, nu sunt mijloace de informare. Sunt instrumente. Instrumente platite, uneori de la cel mai inalt nivel, pentru a actiona impotriva poporului si pentru a-l dezinforma. 5G-ul in niciun caz nu trebuie sa apara in Romania. In Bucuresti a aparut deja, acum ne mai ramane sa speram ca nu se va extinde.