fbpx

Sesiune Q&A 42 – Sunt contra celor care joaca jocuri de noroc?

Sesiune Q&A 42 - Sunt contra celor care joaca jocuri de noroc

Dupa mine, aurolacii care cred in minuni si in castiguri financiare usoare sunt liberi sa-si cheltuiasca cum doresc banii de prenatal, de asistenta sociala sau pensia de handicap.

La urma urmei, pacanelele sunt vitale pentru buna dezvoltare a unui popor. N-am nicio autoritate ca sa le interzic lor sa joace la pacanea, sa-si introduca banii cu atata lejeritate in cacaturile alea si sa pupe in cur aparatele mecanice, de la bolile venerice numite sali de jocuri.

Cica o parte dintre sali s-au inchis. Un adevarat genocid national si seppuku economic, fireste. S-a dus naibii impozitul la stat de pe urma lor, asa o sa ajungem toti sa mancam radacini de buruieni si coaja de copac ca sa supravietuim. Fata de Romania in Coreea de Nord o sa fie numai opulenta.

CITESTE SI:  Un GIF rasist forteaza Instagram si Snapchat sa elimine suportul pentru Giphy

Da’ sa nationalizeze statul bodegile infecte si dupa aia sa le inchida. “Poi nu se poate, daca se interzice pacanelele si ne pune astia sa ne facem abonament la biblioteca si sa citeste carti?”

S-au mai civilizat pacanarii intre timp: unii nu mai joaca la pacanea in salile de jocuri (acoperite cu igrasie), ci online, de pe buda. E o evolutie si asta, macar nu-i mai vezi poluand fonic si vizual.

Trebuie sa ai o eroare la mansarda ca sa joci la pacanele. Aparatele astea sunt masluite pana in maduva lor osoasa ca sa te lase sa castigi ceva abia dupa ce ai cheltuit o anumita suma sau ai jucat o anumita perioada de timp.

CITESTE SI:  COVID-19. Sistemul din Romania e de o ticalosenie colosala

Cu alte cuvinte, aparatele astea sunt facute si programate pentru ca Ghita si Vasile sa-si piarda si ultimul ban. Pacaneaua e programata, norocul cam iese din ecuatie aici. Nici nu se pot numi “jocuri de noroc”, “jocuri de prostie” e o titulatura mai aferenta.

Poti sa zici ca ai calcat in noroc doar dupa ce mergi la un aparat la care ala de dinainte a pierdut bani. Doar asa ai ceva sanse sa gasesti aparatul intr-o asa stare de buna dispozitie si de generozitate incat sa te lase sa castigi.

Sau iti surade norocul doar daca ai noroc sa poti macar juca, intrucat unele aparate au butoane vandalizate si distruse si nu accepta bancnote incretite si uzate. Rusii, arabii si evreii au inchis toate salile de jocuri de noroc de nebuni?

CITESTE SI:  Ce amenda uriasa primeste o companie din cauza GDPR

Pe meleagurile noastre, pentru un impozit in plus colectat, statul roman accepta efectele nedorite ale jocurilor de noroc asupra populatiei. Propun un referendum national pentru castrarea cartoforilor, pas crucial pentru stoparea propagarii liniei lor genetice, cat si pentru ridicarea nivelului de inteligenta al generatiilor viitoare. Iudomania trebe interzisa.

Lasand astea la o parte, ma nelamureste un lucru. Trebuie sa-ti apara la pacanele 5 rahati (sau ce anume?) “in a row” ca sa castigi jackpotu’? Ca nu ma pricep, n-am avut fantasticul privilegiu sa joc vreodata la pacanele. Meanwhile, ca sa tot joace ping-pong cu nervii mei, tembeliziunile s-au pus mai nou pe difuzat reclame obsesive la laxative, branzica si pastile anti-voma…