fbpx

Sesiune Q&A 34 – Care e ultimul joc jucat

Sesiune Q&A 34 - Care e ultimul joc jucat

Care e ultima melodie ascultata

Intamplator, o creatie proprie la care lucrez de o vreme. De ani de zile ma gandeam sa ma apuc de creat muzica, macar ca hobby. Insa pana acum n-aveam cele necesare. Iata ca acum am ce-mi trebuie, iar cunostintele minimale le-am dobandit pe traseu.

Sa clarific: sunt consumator avid de muzica, dar n-am cunostinte de expert in creare de muzica. Ascult o melodie si inteleg perfect conceptul crearii melodiei respective: niste trackuri fiecare cu cate un instrument care sunt suprapuse (si redate simultan) si rezulta astfel melodia. Dar e mai greu de pus in practica, procesul e complex si anevoios.

Melodia de mai jos e prima pe care am creat-o vreodata. Prin urmare, n-ar trebui sa existe cine stie ce asteptari de la prima incercare, plus ca ar fi sunat mai bine daca canta cineva. Recomandare: pentru o experienta buna de ascultare si pentru a se auzi toate sunetele, e indicata folosirea unor casti. De preferat din alea bune.

CITESTE SI:  VIDEO: Aplicatia care iti transforma ecranul calculatorului intr-un nivel Mario

My first song


Hyper X

Update 21.04: Alta melodie creat-am, asta suna nitel mai interesant, am mai progresat. Isi merita “capodopera” auditiva numele pe care i l-am ales? Absolut da…

Care e ultimul joc jucat

GTA 3, e amuzant sa calci oamenii cu masina (niste coduri de trisat pentru tanc, arme si bani si… voila… demolez Liberty City). Desi GTA 3 are o grafica inferioara in raport cu grafica din GTA 5, nu joc GTA 5 deoarece imi ocupa GB cu carul. Oricum, de obicei nu-mi ocup timpul cu jocuri.

CITESTE SI:  Reducerea dramatica a dimensiunii jocului Microsoft Flight Simulator

Le consider bune pentru relaxare, dar atat. Nu-ti aduc venituri si sunt o pierdere de vreme, cu exceptia cazului in care esti un gamer si streamer profesionist care poseda un public numeros si le arata oamenilor cum joaca jocurile.

Dar asta-i cam dificil in ziua de azi, caci nu toate companiile de gaming iti permit sa folosesti secvente din jocurile lor pentru a le monetiza in propriul tau castig. Daca le incalci vointa dupa avertismente, te poti trezi in sala de judecata pentru incalcarea drepturilor de autor.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul scurtmetraj animat al Overwatch

Am mai jucat si Super Mario Forever, imi aminteste de vremurile cand jucam Super Mario si alte jocuri pe consola din aia veche cu casete si care se conecteaza la TV.

Legenda: s-au bulit in Romania tone de televizoare in anii 2000 din cauza acestor console. Daca am inteles corect, au inceput sa apara pe piata noi astfel de console cu jocuri clasice si care se conecteaza la TV. Nu ma refer aici la PlayStation, Xbox sau Nintendo Switch, ca sa nu existe confuzii. Cele enumerate sunt console moderne.