fbpx

Sesiune Q&A 24 – Sunt conflictual de fel?

Sesiune Q&A 24 - Sunt conflictual de fel

Ma percep dusmanos?

Incep prin a spune ce fel de oameni ma incomodeaza, dupa aia voi zice daca sunt sau nu dusmanos. Am mai spus-o si, pentru relevanta articolului, ma vad nevoit sa o repet: ma deranjeaza clevetitorii care incearca sa se catere pe nivelul cuiva vorbindu-l pe la spate si barfindu-l, rozandu-i invidia la maximum.

Ei indruga ceva de genul: “Sa-ti zic o barfa, sa-ti zic si din aia, n-am mai zis si altora”, pe cand execrabilii zic exact aceeasi placa si altora. Barfesc bagandu-se in seama ca niste disperati pe unde-apuca.

Nu ii intreaba nimeni nimic, dar incep numaidecat sa se bage in seama barfind si inflorind (desi nimeni nu ii intreaba nimic, nici macar de sanatate).

De ce se intampla asta? Pentru ca au intentii si motivatii ascunse. Ce altceva poate sa fie? N-ar fi in interesul lor sa zica ceva real 100%, daca realul nu e total in beneficiul lor si contravine intereselor lor.

CITESTE SI:  Google spera sa invete 10 milioane de oameni din Africa abilitati online

Cand realul 100% real nu se pupa cu planul lor respingator, ei incep sa infloreasca in interesul lor. Cand vad pe cineva mai presus de ei, incep sa se catere pe respectiva persoana, ca sa creasca si ei, sa devina niste “elevati” (artificiali si de hartie).

Cand gunoiul terchea-berchea (omul de nimic, in general crescutii la curul cabalinelor) pofteste si el sa fie la nivelul ala, nu mai stie cum si in ce fel sa te bage la fund, cum sa se catere pe tine.

Pe langa asta, gunoiul care e gunoi uneori zice fiecarui om altceva, ceva diferit, debiteaza cate un discurs adaptat si modificat pe alocuri si cu variatiuni pe ici pe colo pentru fiecare interlocutor in parte – lucru detestabil si care ar ingretosa pe oricine.

CITESTE SI:  Inteligenta artificiala a Facebook a scapat de sub control si si-a inventat propriul limbaj, asa ca a fost inchisa

Acestea fiind spuse, nu e vorba ca as fi eu dusmanos si hater si ca mi-as crea dusmani. Dusmanii se creeaza de la sine. Si ma refer la o arie larga (n-are legatura cu cei din articolul precedent) si care ne priveste pe cam toti, o mica parte in numele meu, iar restul in numele tuturor celor care se confrunta cu cleveteala.

Cred in horoscop?

Horoscopul? Adica practica (samanica si vrajitoreasca) si amagirea in masa care zice ca pozitia Soarelui in raport cu unele constelatii si planete (sau cam asa ceva) in momentul nasterii tale iti poate dicta viitorul? Bineinteles ca sunt sceptic.

CITESTE SI:  De ce piata camerelor digitale nu are un viitor luminos

N-are cum horoscopul sa-ti prezica viitorul (cel putin nu in mod direct). Ce cred eu insa la horoscop e ca exista posibilitatea ca astrele sa iti poata defini trasaturile de personalitate si aptitudinile.

Sau daca n-are treaba horoscopul cu asta, momentul nasterii pe parcursul anului iti poate dicta trasaturile de personalitate si aptitudinile. Cei nascuti iarna putand fi diferiti de cei nascuti vara, sau ceva de genul.

Bazadu-se pe trasaturile de personalitate si pe aptitudinile unui om (dictate de zodie, sa zicem), un astrolog ar putea prezice ce viitor profesional si relational il asteapta pe respectivul om. Dar cam atat.