fbpx

Sesiune Q&A 15 – De ce par static

Sesiune Q&A 15 - De ce par static

Cum ne-a trecut prin cap sa integram postul de radio Radio Zet?

Ca sa nu folosim un post scremut de cartier precum Radio ZU subventionat din bani publici. La modul serios acum, Radio Zet n-a fost deloc prima optiune luata in calcul, ca e un post de radio din Polonia.

Aveam retineri pentru ca despre Polonia nu stiam mare lucru si n-aveam mari asteptari de la polonezi, mai exact de la gusturile lor in materie de muzica.

Nu vazusem anterior niciun film polonez si nici nu ascultasem vreo melodie in poloneza, nu stiam aproape deloc cum e Polonia. Deci n-aveam de ce sa ma agat, de parca tara asta ar fi intr-o bula si n-ar exista pentru cei din afara frontierelor sale.

In plus, eram sceptic pentru ca credeam ca Radio Zet o sa dea numai muzica in poloneza (insa am aflat mai tarziu ca nu-i cazul). Nu stiam nici cum sunt polonezii.

CITESTE SI:  De ce OnePlus n-a anuntat inca un smartphone pliabil

Stiam, desigur, de stereotipurile care planeaza asupra polonezilor, cum ar fi faptul ca sunt printre cei mai lipsiti de inteligenta oameni din Europa. A, si faptul ca Polonia era infestata cu evreiasi inainte de al doilea razboi mondial. Iar Auschwitz-ul, da, e in Polonia. Stiam si asta.

Am ales Radio Zet pentru ca am remarcat ca difuza muzica mainstream si hituri internationale, restul posturilor fiind mai underground, nisate pe un anumit gen muzical, iar muzica lor nu prea ma incanta.

La inceput nici Radio Zet nu era cu mult mai breaz si mai deosebit. Dar cred ca lucrul asta s-a schimbat la 180 de grade dupa ce am integrat acest post de radio pe site.

CITESTE SI:  Cum poate fi util robotul Spot in vremea coronavirusului Wuhan

Radio Zet o fi observat ca a primit brusc mult mai multa audienta, ca dupa dupa o vreme a inceput sa dea melodii bune pe banda rulanta. Ma gandesc ca, vazandu-si audienta crescuta exponential (datorita Dojotech), Radio Zet a bagat multe alte melodii bune in playlist. Unii ar zice ca tot ce ating devine aur.

De ce par static si nu foarte energic in fotografii?

Ba, eu chiar nu stiam ca oamenii in fotografii pot fi altfel in afara de statici… Cum mortii ma-sii se poate cineva misca intr-o fotografie? Astia nu se gandesc ca sfideaza limitele logicii? Cand o sa creez un GIF cu mine, garantez ca il incarc aici! In ceea ce priveste nivelul de energie, prefer sa-l ascund daca se poate.

CITESTE SI:  Ce serviciu de muzica creste mai rapid decat Spotify si Apple Music

Sunt acum dispus sa dezvalui numarul total de vizitatori ai Dojotech?

Imi amintesc ca am mai raspuns la asta si cred ca nici atunci n-am oferit un numar exact. Ca si atunci, ce pot spune acum e ca sunt MULTI. Nu stiu precis si nici nu prea ma intereseaza numarul exact, dar ce stiu sigur e ca-s multi.

Daca nu ma insel (si e foarte posibil ca nu ma insel), Dojotech e cel mai cunoscut blog de tehnologie romanesc. Totul se datoreaza probabil hoardelor de vizitatori pe care ni-i trimite Google si alte motoare de cautare.

Cine are nevoie de Facebook, gunoiul infect si execrabil model 3000 al lui Zuckerberg? E un fapt cunoscut ca Facebuci s-a cam dus pe p**a in ultimii ani.