fbpx

Sesiune Q&A 14 – Cum o fi scapat handicapsatul din Caracal de cadavre

Sesiune Q&A 14 - Cum o fi scapat handicapsatul din Caracal de cadavre

Care-i ultimul serial vazut cap-coada?

Sigur nu “Tanar si Nelinistit”. Iti trebuie vreo doua vieti de om ca sa vezi toate cele 170.000 de episoade. Pana-l termini de urmarit devii Batran si Linistit.

Ultimul serial vazut cap-coada (acum destul de multa vreme) e “Kill Me, Heal Me” din 2015, o comedie coreeana. Am impresia ca astia nu au creat un titlu pentru un serial, ci un serial pentru un titlu.

Ca e un titlu bun, relevant, are si rima – ce sa mai vrei? In serial e vorba despre fiul unei familii instarite care are o tulburare disociativa de personalitate si care a ajuns sa dezvolte 7 personalitati multiple diferite.

Deci acest individ are personalitate multipla. Da’ faza e ca in serial se exagereaza aceasta tulburare, fiecare personalitate preluand pe rand din cand in cand controlul asupra mintii si corpului individului fara voia acestuia, el neputandu-si aminti mai nimic apoi.

In realitate, nu cred ca asa ceva e posibil. In tot serialul se incearca gasirea cauzelor pentru care individul a ajuns sa capete fiecare dintre cele 7 personalitati, cauze care au radacini foarte vechi si adanci in subconstientul lui si pe care nici tipul nu si le mai aminteste.

CITESTE SI:  Despic firu-n patru: Cum a fost avantajat Howard din Teoria Big Bang de catre scenarist in episodul 1

Acesta are nevoie de cooperarea tuturor personalitatilor care detin franturi de informatii pretioase si utile in rezolvarea misterului. Serialul asta e un fel de psihanaliza si iti da de gandit.

O doctorita pe care individul o intalneste intamplator incearca sa-l vindece. Coincidenta incredibila e ca ei s-au cunoscut si in copilarie, dar cei doi nu-si mai amintesc.

Insa isi amintesc unele dintre personalitatile acelui individ. Ce-a reiesit din serial e ca cineva poate dezvolta personalitati multiple ca mecanism de aparare extrem initiat de mintea umana.

De exemplu, cand cineva trece printr-o emotie violenta, cum ar fi cand pierde un membru al familiei, mintea sa poate crea o personalitate alternativa care sa incaseze socul in locul sau.

Pesemne ca victimele ucigasului din Caracal nu au fost gasite. Cum a scapat oare ucigasul de acele cadavre?

Nu prea am fost pe faza cu acest caz si n-am urmarit toate stirile legate de acesta. Eu am citit ca s-au gasit fragmente umane in locuinta mosneagului sadic si am dedus ca s-au gasit cadavrele.

CITESTE SI:  Ce pret are SiriusXM Essential care ofera streaming de muzica

Acuma mi se spune ca cadavrele au fost ascunse in afara locuintei. E o treaba incurcata si multe informatii sunt contradictorii. E posibil ca criminalul sa fi scapat de corpul primei victime (din aprilie) complet, data fiind perioada indelungata de timp care a trecut.

Dar nu cred ca a putut scapa de tot de corpul tinerei de acum cateva zile, in doar cateva ore. Isi dau unii profani grotesti cu parerea pe forumurile online ca poate s-a folosit acid si i-a dizolvat corpul complet de n-a mai ramas nimic, in doar cateva ore.

Da, ma, ca ala e acid de desene animate care te dizolva in doua secunde!! Niste tembelisme de la niste internauti tembeli. Nu pot raspunde la intrebare cu 100% certitudine.

E posibil sa o fi taiat bucatele, sa o fi ars, poate a folosit si acid (cine stie?), dar sigur acidul nu dizolva un corp uman de pe o zi pe alta. Si uite cum o dau si eu in chestii sinistre si lugubre…

Dezvoltarea web pare rentabila. Indemn si pe altii sa se apuce?

Nu, ca daca as zice si lasa sa se creada ca imi merge atat de bine cu dezvoltarea web pentru companiile straine, ar incepe lumea sa se apuce de aceeasi chestie si mi-ar fura painea (glumesc, nu-i o mina de aur; asigur).

CITESTE SI:  Scanerul facial al lui iPhone 8 functioneaza intr-o milionime de secunda, se pare

Iar astia ar incepe sa devina un fel de PSDisor, vorba interpretului Ion Ionita adaptata: “PSD-ul nu te lasa, iti ia painea de pe masa!” Domeniul asta nu-i pentru oricine si nu-i chiar cu colaci in coada, poate cu colaci de plutire la strand in coada.

Sunt zile si zile, castigurile in online fluctueaza foarte mult de la zi la zi in functie de numarul proiectelor si de valoarea lor (nu mai zic ca muncesti de-ti sar toate suruburile).

Intr-o zi poti primi o suma foarte mare, iar a doua zi mult mai putin. Niciodata nu castig o suma fixa luna de luna. In unele zile nu castigi nimic, daca nu prinzi niciun proiect sau ti-e lene. Iar nivelul de munca e inuman, sa se stie…