fbpx

Sesiune Q&A 13 – E cineva de la TV care nu-mi e antipatic?

Sesiune Q&A 13 - E cineva de la TV care nu-mi e antipatic

Poate ca le pare unora ca toti sunt nesuferiti din punctul meu de vedere, dar nu-i chiar asa. Motivul acestui lucru e probabil faptul ca nu ma uit la TV mai mult ca pulimea.

Online, in cazul meu. Sa ma trimita ghenele TV la parnaie pentru ca folosesc pirateria online pentru a le urmari din cand in cand neroziile! Asta patesc daca nu emit in eter terestru ca oamenii normali, nu toata lumea are bani de cablu sau de antena prin satelit :).

Oricum, poate ca daca monitorizam foarte atent televiziunile (care mediatizeaza intr-un mare fel neghiobia si stupiditatea) nonstop ca CNA-ul, gaseam mai multi enervanti si antipatici.

O sa aman putin raspunsul la intrebare si o sa vorbesc despre oamenii care imi inspira antipatie. Nu, acum nu vorbesc despre servilul de Mandark Gadea care-si flutura crengile pe la Latrina 3 de parca ar fi la el pe mosie.

CITESTE SI:  Ce preturi are noul Frame TV al Samsung care arata ca o lucrare de arta

E vorba acum despre oameni ca tinicheaua de Robert Turcescu – acest individ din cauza caruia vecinii iti bocane probabil in teava. Asta daca dai prea tare sonorul pe un post pe care se intampla sa gargareze R. Turcescu in stil mare, de pilda la televiziunea de trotuar B1 TV. Mi se pare numai mie sau asta cand vorbeste parca mananca rahat turcesc de se ineaca cu el?

Ca nume predestinat are. In fine, o alta persoana antipatica e o femela mamifer de la Ziare.com, un site-ulet care se mandreste ca-i cel mai mare site de stiri, dar are un design de prin anii ’80. Nu stiu cum o cheama pe cordeluta aia enervanta si nici nu ma intereseaza.

CITESTE SI:  Pietele suplimentare in care YouTube TV se lanseaza

Sa nu-l uit pe Codrut Keghes – de la emisiunea Cronica Cadavericilor insipida care s-a dezumflat in ultimii ani si care e in pana de idei – caruia un pic ii mai lipseste sa apara pe lista mea a mortii cu oameni care imi displac.

Apropo, niste chinezarii/rasnite no-name Allview (pe care le ofera astia) – facute de niste minori chinezi sub varsta legala de lucru platiti cu 0,25 dolari/ora pe o barca cu motorul stricat si calat – sunt tot ce mi-am dorit de la viata! Nici daca m-ar plati n-as lua un Allview.

Mai e cineva care nu stie ca brandul romanesc Allview cumpara in draci produse de calitate indoielnica din China, le modifica putin, isi pune propria sigla pe ele si propriul soft in ele, dupa aia zice ca sunt produsele sale si se mandreste ca sunt ale naibii de fiabile? Probabil ca nu.

CITESTE SI:  De ce Pagina de Facebook a consolei Wii U se va inchide

Sa trec la cei care nu imi par antipatici si pe care ii apreciez pentru competenta si care nu au calitatea de a genera pitici pe creier (cel putin pentru moment).

Printre ei se numara Moise Guran, Denise Rifai, Andreea Berecleanu (restul antenistilor sunt in mare parte niste boli venerice) si ma opresc aici ca sa nu se zica ca sunt lingusitor.

Unii dintre ei vorbesc despre politica (nu ca ar fi ceva rau in asta), altii au si invitati (politicieni si analisti) de la Circul Globus care vorbesc despre politica, dar e bine totusi ca circul transparentizeaza politica si totul devine mai amuzant. Inchei aici ca m-a luat un carcel serios la picior, PSD strikes again…