fbpx

Sesiune Q&A 11 – parere despre vizita Papei

Sesiune Q&A 11 - parere despre vizita Papei

Care-i faza cu videoul din Despre, de unde a mai aparut si asta

E logic ca videoul nu a aparut de trefla, de florile marului sau ca a picat din cer si eu l-am cules. E o SIMPLA animatie, nimic mai mult. Nu-i mare scofala, ca doar n-oi fi Hollywood, DreamWorks, Pixar sau cine stie ce studio de animatie.

Din cand in cand, trecerea timpului cere schimbari de la publicatiile online. N-ar da bine in ochii celor care le viziteaza daca publicatiile ar da dovada de inflexibilitate, daca nu ar tine pasul cu vremurile si daca n-ar schimba pe ici pe colo lucruri uneori.

Ca sa se stie, videoul e creatia unui “pseudomembru” al echipei (si n-o zic neaparat cu sens peiorativ) care se intampla sa lucreze la Dojotech de la mare distanta.

De la prea mare distanta, de-asta nu prea poate fi considerat membru al echipei. Ma puteam ocupa personal de creare, daca aveam timp. Dar la mine lipsa de timp e cronica, asa ca mi s-a parut o idee fantastica sa externalizez unele mici proiecte si sarcini care nu-s in apanajul si in aria de pricepere a echipei.

CITESTE SI:  Microsoft limiteaza dezvoltarea unor aplicatii, in favoarea browserului Edge

Ca veni vorba, contrar convingerilor puternice pe care si le-au format vizitatorii, aici nu lucreaza o armata, o echipa mare de oameni, ci una mica. Una mare nu si-ar avea rostul aici.

Un alt lucru foarte bine de stiut e ca toti care lucreaza la Dojotech lucreaza part-time, cand au timp, fiecare avand alt job (full-time) in particular.

La fel ca mine. Nici eu nu lucrez aici cu norma intreaga, de fapt aici lucrez foarte rar, mai rar decat ceilalti. Cum am spus si anterior, mai am un job, iar acesta imi haleste mai mult timp, pentru ca e jobul meu principal.

CITESTE SI:  De ce instrumentul iOS de editare de imagini al Apple poate fi problematic

In ce locatie ma aflam in cele doua imagini din rubrica Despre

Pai unde sa fiu… acelea sunt imagini mai vechi. Eram in ceea ce se numeste Piata Unirii dintr-un anumit oras. Cladirea din spate e un hotel, luminile portabile au fost imprumutate (am avut nevoie de lumini ca sa am tenul uniform), am aplicat la imagini cateva filtre ciudate si aia e tot.

Ce cred despre vizita Papei Francisc

Zic ca e bine c-a venit, ca a pus Romania mai bine pe harta, dupa ce era cat pe ce ca politicienii s-o scoata de pe harta. O persoana si o prezenta agreabila, nici nu se putea altfel de la o asa mare sfintenie (la urma urmei e o sanctitate care conduce 1,2 miliarde de crestini).

E un Papa mai modern, deschis la nou, neconventional, conectat la lumea moderna, spre deosebire de papii invechiti, rigizi si inchistati din urma lui. Totusi, banuiesc ca pana si Papa Francisc e implicat in jocurile de la nivel inalt ale elitelor care conduc lumea.

CITESTE SI:  Cum va fi noul serviciu de streaming video Disney+

Avand o asa mare influenta asupra crestinilor si pelerinilor, e posibil ca stapanii plantatiei numita Pamant il folosesc pe Papa in niste jocuri dubioase. I-auzi la el, cica: “Sa mergem impreuna!”

Nu cumva asta-i un indemn subliminal pentru unirea tuturor religiilor de pe Pamant? Poate fi, elitele lumii doresc ceva similar, sa omogenizeze si sa uneasca toate tarile din lume intr-una singura condusa de un guvern unic mondial. Asta dupa ce mai intai elimina toate diferentele dintre ele, cum ar fi cele ce tin de religie.

Apropo, cei care au venit sa-l vada pe Papa se numesc pelerini pentru ca purtau pelerine? Conditiile atmosferice erau chiar potrivite pentru asa ceva…