fbpx
Sa mai zica cineva ca n-avem cultura la televizor

Sa mai zica cineva ca n-avem cultura la televizor

Intru si eu pe YouTube si care-i fix primul clip peste care dau? Nimic neobisnuit, dau peste o secventa din iUmor in care Mihai Bendeac este pictat de p**a unui stripper canadian.

Zic: “Binee… Cred ca am tastat gresit linkul”. Ma mai uit o data in bara de adrese. WTF^1000, e chiar YouTube! Uite de asta nu ma uit eu la televizor, antenele e pline de complotisti in cautare de audienta, Kanal D e plin de puerili in cautare de audienta, Tarafurile au manele pe cale de extinctie, de ProTV nu stiu ce sa zic, niste profesionisti nenorociti (a se intelege sfintisori).

Nu cred ca ii aduc un deserviciu lui Mihai Bendeac ca am postat clipul aici. Nu in fiecare zi te picteaza o p**a. Nu stiu de unde a avut atata rabdare.

Ce naiba! A fost vazut deja la televizor unde a batut la cur celelalte posturi de televiziune la audienta, iar pe YouTube a ajuns deja la 1 000 000 de vizualizari, mai are putin si ajunge vreun hit de-al lui Carla’s Dreams.

Contribui si eu cum pot la viralizarea acestui filmulet deja viralizat. Aproape ca pot sa garantez ca stripperul ala a fost adus, nu cred ca a venit el de capul lui.

La banii pe care i-a primit probabil, ii ajunge sa plateasca drumul dus-intors din Canada si ii mai si raman sa-si cumpere si el niste pensule.

Mi s-a parut inspirata alegerea muzicala, probabil vroiau sa se vada contrastul dintre cultura si incultura. Dar ce mai, per ansamblu a fost un moment cultural, nu? Un tip care picteaza pe muzica clasica.

Dar un lucru e clar. M-am prapadit de ras, iar a doua zi aveam spasme cand imi aduceam aminte, zici ca aveam epilepsie.

A fost destul de tare, nu multi au curaj sa stea goi pusca ca sa-i vada milioane de oameni. Pun pariu ca toate femeile din sala isi ziceau in sinea lor: “Mama, ce armasar! Uuuh, ce n-as da sa ma picteze si pe mine!”.

Ma intreb si eu cum vrea Antena 1 mai multi utilizatori pe Antena Play daca isi posteaza clipurile cu emisiunile lor pe Youtube. Stiu tot eu, pe Antena Play dau varianta necenzurata unde orice taca se poate uita.

Later edit: Clip sters la cererea unora pentru ca il poate vedea si cine are interdictie. E a doua oara cand mi se atrage atentia ca am si din astia aici. Stiu ca va place, dar asa cum suntem noi mai presus decat emisiunile de comedie de la TV care platesc un actor sa vina sa se “cace” pe el? Serios, mai exista vreun blogger care poate spune ce-i truc si ce nu-i in felul in care o spun eu?