fbpx

PSD-ul a scos la inaintare statul paralel, statul ilegitim

PSD-ul a scos la inaintare statul paralel, statul ilegitim

Este foarte clar pentru toti ca coalitia de la guvernare duce in prezent Romania spre marginea prapastiei. Romanii vor trebui sa se confrunte cu scumpiri si taieri de salarii, mediul de afaceri devine neatragator pentru companii, ticalosii umbla la justitie, penalii scapa de bulau. Astia dau foc la tara, nu altceva!

Ca sa se salveze, PSD-ul a scos “statul paralel” in fata – statul ilegitim. Beneficiarii statului paralel dau vina pe statul paralel pentru esecurile lor! A auzit cineva ceva mai amuzant?

Oare astia au coa*e sa spuna in ce consta exact mama ma-sii lui acest stat paralel daca tot l-au pomenit? A spus PSD-ul pana acum idiotenii, dar asta nu e chiar o aberatie! Sa ne spuna in mortii lor ce e statul paralel, cine-l compune si cine-l conduce, ca vad ca pana si mass-media pe care nu o credeam ticaloasa incepe sa manipuleze populatia cu privire la acest subiect si sa ia la misto PSD-ul.

Nu ca mi-ar fi drag acest partid grup infractional, dar romanasii ar trebui sa stie cum e condusa aceasta tara. Bineinteles ca nu putem da vina pe toti PSD-istii pentru situatia din tara, exista unii primari PSD de buna credinta.

Dar observ ca mass-media e perpendiculara pe statul paralel, asta-i clar! Atat cea audiovizuala, cat si cea scrisa. Nu cred ca gasesti pe internet ce inseamna statul paralel (toate site-urile de stiri iau in deradere ideea). Nici pe cele mai mari site-uri de conspiratii din Romania nu gasesti.

Nici eu n-am gasit, dar mi-am dat seama singur cum se invart rotile in tara asta, punand cap la cap multe lucruri de la incendiul de la Colectiv incoace. Am auzit ca cica nu e profesionist sa spui unele adevaruri despre tara asta si cum functioneaza lucrurile in Romania. Sa fii in pu*a mea un ticalos antinational vandut inseamna ca esti profesionist in zilele astea.