fbpx

Pe cat puneti pariu ca viitoarele progenituri ale lui Carla’s Dreams nu se vor naste deja pictate?

Pe cat puneti pariu ca viitoarele progenituri ale lui Carla's Dreams nu se vor naste deja pictate

Il lasam pe Mihai “Portavion” Gadea (de-acum asa ii zic – USS Mihai P. Gadea; Ba Gadea, te-ai gandit vreodata sa te angajezi in Fortele Navale Romane? Ne-ar prinde bine un portavion sau macar un cuirasat ca sa ne batem cu americanii sau macar cu nord-coreenii) si trecem la Carla’s Dreams, fara vreo legatura cu Gadea – personaj care l-ar determina si pe ministrul odios al propagandei naziste Joseph Goebbels sa se zvarcoleasca in cazanul cu smoala de mandrie.

Sunt ferm convins ca, fix in momentul in care Gadea se va lasa de propaganda, intreg Universul va face implozie in gen Big Bang Bung si se vor risipi toate sperantele omenirii ca vom mai putea gasi vreodata forme de viata inteligente de natura extraterestra.

CITESTE SI:  Epopeea infinita Veronica si Viorel Stegaru...

Dar, cum am spus, sa-l lasam pe Gadea si sa-l aruncam la cosul de gunoi al istoriei. Mi s-a parut un exercitiu de imaginatie interesant, asa ca m-am gandit la modul in care s-ar putea naste viitoarele odrasle ale lui Carla’s Dreams.

Avand in vedere ca omul de nicaieri si de niciunde cu identitate relativ necunoscuta si care precede o posibila invazie intergalactica a artistilor de peste Prut in Romania, Carla’s Dreams (despre care am auzit ca a fost deconspirat de paparazzii rusi fara scrupule – si ca inca se preface ca nu stie impreuna cu o parte din mass-media romaneasca), e pictat pe fata in majoritatea timpului, nu vad de ce vopseaua aia posibil toxica, pe care probabil a folosit-o ca sa vopseasca ouale de Pasti de-acum cinci ani, nu ar intra cumva in pielea si in genomul lui, acest lucru putand avea implicatii catastrofale precum mutatiile genetice care ar putea determina ca viitorii urmasi, probabil cvadrupleti, ai lui Carla’s Dreams sa se nasca deja pictati pe fata si posibil chiar cantand hiturile lui in timpul fatarii: unul cantand despre “Eroina”, unul “Imperfect”, unul “Acele” si unul – melodia mea de suflet – “Da-te-n Chizda Ma-tii”.

CITESTE SI:  O companie sustinuta de Samsung lanseaza prima camera purtabila 360 de grade din lume
CITESTE SI:  Ce e banda metalica a mastilor medicale, conform unei noi teorii a conspiratiei

Daca se nasc intr-adevar cvadrupleti, Carla’s Dreams a pus-o de o noua trupa, iar antenistii le-ar putea chiar intocmi contracte de colaborare din prima zi de viata si exista chiar posibilitatea sa-i inlocuiasca pe actualii jurati de la “Cei 4” cu ei.

In orice caz, nu-i pun la indoiala calitatile de textier, cantaret si artist, dar detectez o usoara inabilitate sociala la Carla’s Dreams, probabil izvorata din lipsa de interactiune cu societatea posibil cauzata de o multime de sentimente negative si complexe precum lipsa de atractivitate fizica care ar putea justifica nevoia folosirii unei masti pentru fatau. Ciudat, si eu care credeam ca numai cei geniali au aceasta inabilitate…