fbpx

Pare-mi-se ca astia organizeaza concursuri de idioti pentru recrutarea angajatilor

Pare-mi-se ca astia organizeaza concursuri de idioti pentru recrutarea angajatilor

Televiziunile din ziua de azi colcaie de “profesionisti” si idioti. Cum asa? Pai, obsedatii de acolo se gandesc la mine de fiecare data cand vorbesc, redacteaza stiri, sau pun in playlist spoturile publicitare (ei cred ca ma enerveaza reclamele la masini, fast-food, bere, Cola, jocuri de noroc si cam orice de pe lumea asta – mi-au citit postarile baietii, s-au documentat cu privire la lucrurile despre care cred ei ca nu-mi plac si ii dau inainte cu fixatiile astea de imbecili).

Si mai indraznesc unii sa ma intrebe de ce sunt atat de pus pe cearta! Sunt pentru ca am motive. Pana la urma, ce inseamna sa lucrezi intr-o televiziune? Nu trebuie sa ai cine stie ce intelect, nu trebuie sa stii nimic, poate un pic de pupat in cur pe patron, sa-ti mearga fleanca in directia pe care ti-o impune patronul reptilian, sa creezi scandaluri si, evident, sa ma calci pe mine pe nervi in fiecare zi! La asta se rezuma televiziunea in ziua de azi.

CITESTE SI:  Ce pret are mouse-ul de gaming inovator Razer Viper cu butoane optice

Se mai si cred superiori aproape ca rasa fata de “bietii” oameni de rand care nu lucreaza in media. Sa clarific o chestie: o televiziune din Romania nu castiga mai mult de 200 de milioane de euro pe an, pana si compania Twitter cu bilant negativ aproape falimentara castiga mai mult, deci sa nu si-o ia in cap.

CITESTE SI:  Legea le ofera angajatilor din New York dreptul sa se deconecteze la munca

Ba, dobitocilor, voi aveti impresia ca ma simt flatat ca va tineti de capul meu? Mars, ma! Valabil si pentru individul de la Starea Ma-sii despre care am impresia uneori ca ma ataca, probabil pentru ca am amenintat ca voi dezvalui adevaruri despre TELEVIZIUNILE INSTRAINATE (sunt tentat sa dezvolt subiectul la ce draci am) si ca voi pune in pericol bunastarea angajatilor.

Se da mare satiric in cloaca lui de emisiune de doi bani care apartine de o televiziune publica care mai nou s-a PSD-izat, acum ca este finantata din bugetul statului!

Nu e o emisiune de satira, e doar o emisiune inutila si aiuristica in care prezentatorul se scalambaie ca un urangutan in sezonul de imperechere cu grimasele lui de om sarit de pe fix. Nu obisnuiesc sa ma uit la tampenia asta de emisiune, dar stiu oameni care se uita si nu imi dau seama ce mama naibii vad ei la asta.

CITESTE SI:  Cand ar putea lansa HTC smartphone-ul sau Exodus de tip blockchain

Am stat putin pe ganduri daca sa spun astea despre el, dar i-am avertizat de nenumarate ori sa nu ma irite. Tataita nu e un om rau, dar e unul dintre oamenii enervanti care ma agaseaza, deci duca-se in mortisorii lui! Apropo, nu inteleg o chestie, il cheama Patraru pentru ca e cat patru cretini in unul, sau ca e cretin la puterea a patra?