fbpx

O creatura numai buna de urmarit pe Instagram :))

O creatura numai buna de urmarit pe Instagram

Ceva pentru dive ca ma plictisesc: Un sud-coreean idiot care crede ca daca are 50 de kile de muschi pe el, o sa fie mai atragator.

Cine stie cate kilograme de steroizi si prafuri proteice a bagat in el. Voi nu vedeti ca abia i se mai vede capul la ce musculatura are? Muschi mari, penis mic, ba! Mai ales daca esti sud-coreean. Pe voi natura nu prea v-a inzestrat.

CITESTE SI:  Si zic unii ca n-am simtul umorului

Si s-o lase mai usor cu halterele, e cam ciudat sa ai tatele mai mari decat o femeie. Nu-l doare sufletul cand sare asa?

Pe mine ma doare pentru ca mi s-a spus ca clipul cu dansatoarele alea cu IQ negativ este o mizerie. Probabil, dar astia o zic de parca blogul asta n-are voie sa aiba mizerii (dansul alora este mizerabil).

CITESTE SI:  Lucruri interesante despre cinematografia japoneza

Sa nu-mi spuna ca numai televiziunilor li se permite. Cum altcumva sa aiba audienta in tara asta cancanizata?

Toata lumea stie ca mizeriile se vand in Romania. Trebuie sa ne adaptam la cerintele pietei si sa contribuim la imbecilizarea populatiei la fel ca unele posturi de televiziune.

CITESTE SI:  Sa contribuim toti romanii si sa le cumparam ungurilor dictionare in limba romana!

Dar e adevarat ca n-as fi postat clipul ala daca stiam ca la sfarsit printre clipurile sugerate o sa dau si de emisiunea plina de cultura Un Show Cacacios.