fbpx

Motivul pentru care am fost in vizita la unul dintre membrii echipei Dojotech.ro, in orasul lui

Motivul pentru care am fost in vizita la unul dintre membrii echipei Dojotech.ro, in orasul lui

Scopul vizitei? Sa-l intalnesc fata in fata ca sa-l conving sa nu renunte sa mai lucreze pentru Dojotech.ro (dorea sa inceapa sa lucreze pentru un alt site de tehnologie, posibil mai nasol si mai jeg).

Dupa cum s-a observat de acum ceva vreme, numarul postarilor zilnice a scazut. Cand unul renunta la norma sa zilnica, ceilalti membri isi cam pierd elanul si moralul (reiterez ca munca pe Dojotech.ro nu e jobul lor principal, fiecare stie meserie si lucreaza si in alte domenii de activitate care n-au legatura cu Dojotech.ro; nici eu nu-s exceptia).

N-am rezolvat nimic, nu am reusit sa-l intalnesc (mai mult m-am super-agitat, super-ingrijorat si super-stresat, eram ca un titirez si bombaneam intr-una, n-aveam stare de nervii si dracii pe care ii aveam), dar am reusit sa ne auzim, prin WhatsApp (vezi, iata, minunea tehnicii).

N-am reusit sa ajungem la un consens. Nu-i stiu nici macar numele real (numai pseudonimul), nu stiu unde locuieste exact, nu stiu aproape nimic despre el (pe restul ii stiu mai bine). Acuma imi mai ramane sa caut alt membru (inlocuitor) care sa fie “meserias” in domeniul in care am nevoie. Bine totusi ca am incheiat ziua c-o vizita la bunici…

CITESTE SI:  Facebook Messenger isi pierde emoji-urile, le va primi pe cele ale Facebook de pe Android si web

Later Edit: Ca veni vorba, de ce nu recomand neaparat transportul public pentru calatorii pe distante mari, mai ales daca vrei sa tragi un pui de somn intre timp – am patit mai demult o chestie care n-as vrea sa mi se repete.

Aveam o suma de bani in ambele buzunare din fata ale jeansilor. Si mi-am bagat “greblele” in acele buzunare, cred ca din instinct. Vine la mine o “tinerica” cu farmecele ei (care apartine unei etnii nu foarte apreciate in Romania, cred ca e clar despre ce vorbesc).

Se lipeste in mod seducator de mine si-mi zice sa-mi scot “greblele” din buzunarele jeansilor si sa le pun in buzunare hanoracului, ca cica era frig si ca sa ma incalzesc (adevarul e ca era frig). Ce s-a intamplat pana la urma?

CITESTE SI:  "Google Hire" ar putea fi raspunsul companiei Google la LinkedIn

Mi-au disparut toti banii pe care ii aveam la mine atunci, fara sa-mi dau seama. Deci nu recomand ca oamenii sa pastreze toti banii in acelasi loc, mai ales daca e un loc din care se pot fura usor si daca intentioneaza sa doarma in timpul calatoriei.

Indicat ar fi sa-i pastreze intr-un articol vestimentar care are buzunarul pe interior, dar exista si alte solutii. Nu poti fi niciodata prea precaut in privinta asta, tara asta colcaie de hoti si nu e vorba numai despre oamenii politici cu cravata.

Later Edit 2: Am uitat sa precizez motivul pentru care tradatorul a tulit-o. Desi era platit foarte bine (plata pentru el venind nu doar din ce produce website-ul, ci si din alte cateva surse de venit ale mele; asa cum angajatii Antena 3 nu sunt platiti doar din ce produce Antena 3, ci posibil si din ce produce Antena 1), volumul de lucru de pe Dojotech il coplesea.

CITESTE SI:  Twitter este mai bun la detectarea rascoalelor decat politistii

Nu ar fi fost atat de coplesit daca nu avea si un job solicitant in alta parte, separat si care ii ocupa mai mult timp si energie. E posibil ca munca la jobul sau independent (principal si separat de Dojotech) si lucrul la acest website au ajuns sa se suprapuna si nu mai avea timp de viata personala.

Drept urmare, s-o fi gandit sa migreze la un alt site de tehnologie la care poate lucra mai putin. Mi-am dat seama ca tinutul in puf nu da roade cu unii, ca pentru ei e mai important sa aiba timp liber (astia nu stiu sa imbine utilul cu placutul).

E dezamagitor intrucat le puteam asigura tuturor membrilor un nivel de trai foarte decent. Imi pot tine in puf toate rudele de gradul 1 si 2 (bineinteles, cu exceptia zilelor in care castigurile mele sunt ZEROO)

Facebook