fbpx

Meseria viitorului si secretul succesului financiar

Meseria viitorului si secretul succesului financiar

Daca vrei sa-ti mearga bine, stripper trebuie sa scrie pe tine. Dar nu ca ala. Nu, ala e un trasnit. Sa trecem peste asta ca sunt mizerii.

Dar vreau si eu tablou pictat de ala ca sa-l pun in baie. La ce bordel… pardon, galerie de arta il gasesc pe Fraser asta? Si unde il gasesc pe ala care mima ca se scapa pe el? Ii dau 100 de euro ca sa se cace pe el. Am niste admiratori insistenti si nu stiu cum sa scap de ei.

Ii dau si tichete de masa ca sa lucreze numai pentru mine si sa nu se mai cace pentru altii. Eventual, ma ofer sa-i gasesc un nume de profesie in nomenclatorul CAEN de meserii.

In orice caz, daca jobul actual nu-ti permite sa-ti cumperi un Bugatti Veyron la care numai un surub costa cat o anvelopa de la BMW-ul tau ruginit luat la mana a treia care a rulat mai intai vreo 200 000 de kilometri prin strainataturi inainte sa ajunga in Romanica, sa stii ca stripperingul e o meserie de viitor si ca se castiga bine.

Dar nu in Romania, in state. Femeile de acolo sigur se dau in vant dupa asta. Nu m-as mira sa apara si universitati de strippering pe acolo peste cativa ani, gen Massachusetts Institute of Strippering.

Daca ai noroc, esti platit sa vii la emisiunile talentoase, gen America’s Got Talent ca sa executi un dans la bara si te umpli de bani.

Daca iti arati talentul artistic pictandu-l in curul gol pe Barack Obama, e si mai bine. Problema e ca la el e mai complicat. La Bendeac a fost rapid, la afroamericanul de Obama iti ia vreo doua ore.