fbpx

Mai de preferat ar fi influenta ruseasca in Romania

Mai de preferat ar fi influenta ruseasca in Romania

Decat cea UE, NATO si… cancere de ficati de genul asta. Uniunea Sovietica, care includea si Romania, nu si-a denigrat niciodata popoarele.

Acuma suntem cetateni UE “cu drepturi depline”, dar Europa occidentala trateaza estul doar ca pe o piata de desfacere, iar masinaria lor de propaganda mediatica huleste popoarele estice.

Denigrarea din partea mass-media Europei de Vest are scopul de a submina sentimentul national al romanilor. Scopul cel din urma e depopularea tarii.

Depopularea a avut doua faze: ruinarea economiei romanesti de catre tradatorii de la conducere (pentru ca romanii sa plece in alte tari pentru a munci) si denigrarea externa a Romaniei (pentru a se asigura ca romanii nu revin in tara lor).

Pentru denigrare Romania si celelalte tari estice s-au inhamat in UE? Si ca sa le cumparam produsele infecte cu standard dublu de calitate? Ca sa-si creasca aia capitalul nenorocit pe “cheltuiala” noastra?

Dupa ce UE si occidentul ne-au anihilat industria dupa ’89, ca sa nu mai producem nimic si sa devenim o tara de consumatori (in pofida faptului ca potentialul Romaniei e imens), aproape toate supermarketurile, bancile si alte companii importante din Romania de acum sunt… surpriza… straine.

CITESTE SI:  CEO-ul iRobot spune ca nu va vinde datele colectate de aspiratorul robot Roomba

Nici terenurile nu ne mai apartin, strainii ne cumpara practic tot teritoriul tarii. Desi Constitutia Romaniei interzice subminarea integritatii teritoriale. Asta e noul tip de invazie. Fara vreo armata invadatoare. Doar remunerezi regeste tradatorii.

Scopul occidentului e sa ruineze Romania, sa ne inrobeasca prin bancile sale si ca progresul tarii sa fie unul moderat. UE conditioneaza unele fonduri pentru Romania de decizia tradatorilor neamului si tarii noastre de a inchide o fabricuta de antibiotice acolo, o fabrica de avioane dincolo si asa mai departe.

Romania era o bijuterie si o tara de top pe vremea lui Ceausescu: industriile si constructiile dintr-o multitudine de domenii duduiau, oamenii forfoteau, restul tarilor ne elogiau, datoriile externe la zero erau. Daca ai aceeasi parere, vei fi candva considerat radicalizat.

CITESTE SI:  Facebook are un nou centru de date european

Colosii industriali de pe vremea lui Ceausescu (unii dintre ei unici in Europa la acea vreme) au fost vanduti la fiare vechi sau privatizati strainilor pe doi bani si doua surcele. Pentru ca la carma Romaniei sunt si au fost din ’89 aproape numai tradatori.

L-au impuscat pe Ceausescu dupa doar o ora de judecata (de parca ii invadau turcii), pentru “subminarea economiei nationale”, pe cand el de fapt a dus tara pe noi culmi. Ideea e ca el reprezenta un risc pentru tradatorii de langa el, asta e motivul nerabdarii lor.

Sa se evaporeze tumori maligne precum UE, NATO, FMI, Banca Mondiala etc., slugile globalistilor. Li se falfaie de prosperitatea statelor UE, mai ales a celor de la rasarit.

Globalistii sunt impotriva comunismului in lume doar atunci cand n-au de castigat. Pentru ca comunismul inseamna patriotism, nationalism si suveranitate. Dar cand e vorba despre dictatura si controlul populatiei, comunismul pentru ei e sublim. Ei adopta de la comunism doar lucrurile ce ii intereseaza.

CITESTE SI:  Care ar putea deveni noul sediu european al OnePlus

Isi propun astia sa creeze un fel de linie de demarcatie in Europa in privinta nivelului de trai. Intre vestul care n-a fost niciodata sub sfera de influenta a URSS si estul care a trait in influenta URSS.

Pentru ca oamenii sa considere ca din cauza URSS nivelul de trai din est e acum inferior. Insa tot occidentul a fost cel care a creat diferenta, prin intermediul tradatorilor tarilor estice.

Pentru ca acum nu mai exista tari, ci realitati economice. Conceptul de suveranitate a devenit ceva supraevaluat si demodat. Se asterne praful pa el.

Sa ne invadeze Rusia. Nu cred ca o sa se intample, insa nici n-as fi contra. Pot sa arunce cu petarde cei de la Deveselu, catre rusi. Pot ei si sa scoata artificii pe cururile lor, mi-e indiferent.