fbpx

In Romania, nu e “politically correct” sa dezvalui adevarul despre “pandemie”

In Romania, nu e politically correct sa dezvalui adevarul despre pandemie

Si nu doar in Romania. Daca se intampla sa zici ca “pandemia” actuala e exagerata grosolan ca severitate, apare Klaus Iohannis sau aghiotantii lui si semneaza un ordin sau decret pentru ANCOM si iti blocheaza site-ul (are cineva impresia ca Iohannis si aghiotantii lui ar fi de partea populatiei?).

Daca se intampla sa detii o televiziune, apare CNA-ul si te amendeaza pentru dezinformare sau nu-ti mai reinnoieste licenta, sau iti inchide televiziunea.

Daca ai pagina de Facebook, autoritatile trimit o instiintare catre Facebook ca sa te cenzureze, sa-ti interzica contul sau sa-ti stearga pagina in numele luptei impotriva “dezinformarii”, pe cand cei care dezinformeaza sunt ei.

Cam la fel si pe YouTube si Twitter. In lumea asta, nu mai ai dreptul sa oferi sau sa ai acces la adevar pe niciun mediu, la adevarul incomod pentru papusarii lumii care controleaza aproape totul. Dreptul la libera exprimare e doar o iluzie.

Ce s-ar fi intamplat daca n-ar fi existat internetul (un mediu cat de cat necontrolat) si am fi avut doar televiziuni corupte, posturi de radio corupte sau presa tiparita corupta, toate astea avand informatii controlate, “politically correct”?

Surse oficiale, cica. Ceea ce e “oficial” si se conformeaza normelor e cel mai controlat, cel mai abject si cel mai putin demn de incredere. Politically correct, politically correct, suntem inconjurati de politically correct, adica de minciuna.

Cuteaza unii sa ne indemne sa ne informam numai din surse oficiale, tocmai astea fiind cele mai ticaloase si corupte. Pun sursele oficiale (in special televiziunile, ca presa lor online e mai rasarita) pe tapet ca, in anii anteriori, OMS a modificat definitia termenului “pandemie” pentru ca diverse “pandemii” sa se poate incadra – cu o extraordinara indulgenta – in ceea ce e considerat pandemie?

CITESTE SI:  Ce anume l-a costat pe Elon Musk 20 de milioane de dolari si presedintia Tesla

Pun sursele oficiale pe tapet ca cei de la OMS sunt abonati la contracte cu companiile farmaceutice (existand conflict de interese), ei declarand COVID-19 pandemie ca sa poata avea companiile farmaceutice de castigat de pe urma dezvoltarii vaccinurilor? Cum zicea Didier Raoult, OMS e piromanul planetei.

Sau ca se cresc artificial numarul mortilor de COVID-19 (ca ei au nevoie de camioane si camioane intregi de morti de COVID-19) ca sa fie declarat covidu’ pandemie, desi majoritatea aveau fel de fel de alte boli? Omu’ e bolnav de cancer sau de fel de fel de alte boli grave, dar e trecut la COVID.

Chiar si cu cresterea artificiala a numarului de morti de covid, exista mai multi morti de alte boli decat de COVID-19. In iulie, COVID-19 era abia a 6-a cauza de deces la nivel mondial, asta desi decedatii aveau si alte boli grave care au fost de vina pentru deces. Dar ei nu sunt trecuti ca decedati din cauza acelor boli, ci de COVID-19. Ca stapanii nostri au nevoie de decese la COVID-19, nu la cancer, tuberculoza, bolile cardiovasculare (cu mai multi decedati) si asa mai departe.

Se zice la televizor si la presa lor online ordinara ca chiar INS-ul a constatat ca in prima jumatate a acestui an au avut loc mai putine decese in Romania decat in aceeasi perioada a anului trecut cand nici nu exista COVID-19? Pentru ca… pandemie.

Sau ca mastile sunt extraordinar de eficiente impotriva COVID-19 si nu prezinta absolut niciun pericol pentru sanatate sa inspiri 8 ore pe zi dioxid de carbon?

CITESTE SI:  De ce realizare a fost in stare camionul electric Tesla Semi

Ramane asa cu mastile, ca poate m-or acuza autoritatile de dezinformare si se pune ANCOM-ul pe blocat si Dojotech, desi in articolul asta nu exista gram de dezinformare. Totul e sustinut.

Initial, OMS-ul zicea ca masca nu e de folos impotriva coronavirusului, dar acuma razgandacii de la OMS indeamna in mod maniacal la purtarea mastilor, o practica inutila, dar si nociva pentru corp (dar nu instig la nepurtarea mastilor, ca exista amenzile). Ca si cu modificarea definitiei cuvantului “pandemie” de catre razgandaci.

“Pandemia” actuala e un pretext al stapanilor lumii pentru o forma de control asupra populatiei. E aproape sigur ca virusul COVID-19 a fost creat intr-un laborator din Wuhan, iar papusarii globali au de castigat de pe urma COVID-19 si sunt brat la brat cu China.

In lume, televiziunile care sunt impotriva curentului “politically correct” si nu sunt corupte nu supravietuiesc, sau nu ajung sa se dezvolte ca alte televiziuni de calibru.

Cele mai de incredere sunt televiziunile mai subdezvoltate, in cazul lor aproape ca ai garantia ca sunt oneste, ca nu accepta spaga, ca nu se vand. Cine crede ca televiziunile astea dezvoltate sunt de partea adevarului si numai adevarului, aiureaza. O gramada de lucruri divulgate de televiziunile cinstite nu apar la televiziunile necinstite, astea super-dezvoltate.

Dar televiziunile de calibru sunt niste fleacuri pe langa unii YouTuberi care au zeci de milioane de abonati (in SUA) sau milioane de abonati (in Romania). Ei nu se vand cum se vand televiziunile. Daca astia si-ar uni fortele, impactul lor mediatic ar fi peste majoritatea televiziunilor, dar poate ar fi si ei interzisi.

CITESTE SI:  De ce un angajat Apple care lucra la masini autonome a fost arestat

Hidroxiclorochina poate fi eficienta impotriva COVID-19, dar lucrul asta nu e promovat, ba chiar e criticat, ca sa fim vaccinati cu vaccinurile lor cu nanocipuri, nanocipuri folosite ca sa ne identifice pe fiecare in parte.

Populatia globala face parte dintr-un experiment global, Oculta Mondiala e de partea Chinei pentru ca China e principala asupritoare de crestini (lucrul asta se pliaza pe planurile diabolice si anticrestine ale papusarilor). Oculta Globala are de castigat de pe urma COVID-19, de pe urma vaccinurilor si nanocipurilor pe care vor sa ni le introduca in corpuri, iar tot Oculta Globala exercita o incredibila presiune asupra organizatiilor mass-media globale, asupra structurilor de conducere si asupra platformelor online precum Facebook, YouTube, Twitter sa cenzureze adevarul, dreptul la libera exprimare nici nu mai conteaza. E cenzura globala, ce sa mai… Ei pun la cale lucruri odioase pentru omenire si isi folosesc toata influenta media si politica globala ca sa musamalizeze totul. Pana si cele mai aparent absurde idei pot fi reale, chiar si cele despre 5G.

Cei care spun adevarul sunt ridiculizati, cenzurati, ignorati de mass-media controlata (indiferent de cat de pregatiti ar fi in domeniul lor de activitate; cum ar fi Li-Meng Yan, unul dintre cei mai buni virusologi din China si din lume si care acum e vanata de autoritatile de la Beijing; tot ce zice dansa e ignorat de catre mass-media sau tratat drept fake news de catre niste imbecili neica-nimeni si cu cunostinte zero in materie de virusologie).