fbpx
In eventualitatea in care Dojotech e spart, sa se stie de ce

In eventualitatea in care Dojotech e spart, sa se stie de ce

Mi-e clar de mult timp ca antenistii au hackeri care isi ofera serviciile abjecte pentru ei si ma gandesc ca hackerii lor o sa se puna pe rele.

Tampenia asta nu i-ar ajuta la nimic, pentru ca in acea situatie (in care n-as mai avea nimic de pierdut) as mai crea alte 10 site-uri (chiar si internationale, in limba engleza) dedicate complet lor si le-as folosi la potentialul maxim pentru a tuna si fulgera.

Noi vedem in timp real cum Dojotech e atacat cibernetic, e atacat de hackeri din toata lumea si din fericire rezista. Astia-s cei mai toxici oameni dintre cati exista si nu sunt buni la nimic altceva in afara de stricat, distrus si devastat. Astia nu-s hackeri din aia – white hat.

Si poate ca exagerez ca spun asta, dar daca unii au planuit crimele odioase de la Colectiv (si posibil executate jalnic de vreun nauc SRI-ist care s-a jucat cu bricheta si musamalizate si mai jalnic de mass-media romaneasca care a fost luata total pe nepregatite), nu vad de ce nu ar planui si propriul meu asasinat, daca tot am devenit persoana incomoda si indezirabila.

CITESTE SI:  Google ii va plati pe hackerii care gasesc brese in aplicatiile Android de top

Sper sa fie o idee ridicola si sa vorbesc prostii. Dar, ca idee, ce i-ar putea opri? Luand in considerare faptul ca au putut determina mass-media sa musamalizeze zecile de crime de la Colectiv, le-ar fi greu sa musamalizeze asasinarea unei singure persoane?

Ce, Rusia nu asasineaza jurnalisti? Astia ar zbura creierele pe pereti chiar unor lideri de state (in Orientul Mijlociu si America de Sud). Si ideea ca JFK a fost asasinat de CIA parea ridicola acum zeci de ani si uite ca nu mai pare atat de ridicola, date fiind dovezile care au aparut.

E mai ridicol sa crezi ca efectul Thug Life zeflemitor ii lauda pe aia care fumeaza si care poarta ochelari de soare la 6 dimineata (cand, de fapt, ii ia la misto), decat ca JFK a fost asasinat de CIA.

CITESTE SI:  De ce Facebook renunta sa ofere internet cu propriile drone

Sau e mai ridicol ca unii oieri ragaitori de un grad nemaivazut de imbecilism cras (pe care n-as da niciun fir de ata si care probabil au impresia ca viata mea personala e domeniu public) cred ca pe blogul asta comunic informatii si opinii pentru ratati agramati ca ei. Canalul meu de comunicare cu astia e un alt blog, iar pe blogul asta noi avem un public mult mai citit (decat va fi vreodata neamul lor de analfabeti) caruia ne adresam. Eu nu comunic pentru idioti aici.

Wherever, ii inteleg pe aia care fumeaza fara sa epateze. Serios! Unii pur si simplu au nevoie sa fumeze si ma doare in 24 ca isi scurteaza astfel durata de viata. E treaba lor. Dar exista unii care, cand vor sa fumeze, se retrag frumusel in spatiul lor si trec la treaba (asa cum se cuvine), in timp ce altii care-s carcalaci vor sa epateze si sa-i vada toti ca stiu sa traga fum in plamani. Sa para cool si sa dea impresii!

CITESTE SI:  VIDEO: Microsoft ii va ajuta pe profesori sa foloseasca Minecraft in clasa

In fine, poate acestia ar alege o metoda de asasinare clean: o otravire cu arsenic, sau sa ma puna sa stau in aceeasi incapere cu 20 de idioti agramati care ma vor ucide in 7 ore prin greselile lor de exprimare, sau ceva.

Poate imi vor strecura lenjerie intima cu agenti care cauzeaza cancer la contactul cu pielea, mai stii? Sau poate vor opta pentru privarea de somn! Da, asta ar fi o metoda eficienta. Eu daca nu dorm o noapte, n-ai ce discuta cu mine pana ce nu-mi dorm somnul de frumusete.