fbpx

Executivul vrea sa puna calus in gura presei neaservite

Executivul vrea sa puna calus in gura presei neaservite

La ce s-a gandit guvernul in ultimele saptamani? Vazand ca DNA-ul intra cu tancul in adunatura de hoti PSD, s-a gandit sa se razbune pe presa modificand Codul Penal. In modificare sunt prevazute pedepse cu inchisoarea pentru presa si jurnalistii care dezvaluie informatii din dosarele penale ale nenorocitilor din parlament.

Adica nu mai ai voie sa spui lucruri nasoale despre ei (fapte de coruptie, sa publici probe audio si video), ca te paste puscaria. In loc sa infunde ei puscaria, o infunzi tu, jurnalist nevinovat, pentru ca ti-ai permis sa dezvalui tarii informatii din dosarele lor.

Nu mai zic ca s-au ocupat si de stergerea dosarelor lor penale pentru a fi albi si imaculati, suspectii de coruptie nu mai pot fi arestati preventiv, procurorii nu mai pot comunica nici un fel de informatii din dosare, au trecut la cenzura, la intimidarea martorilor si asa mai departe.

Astia vor sa treaca justitia sub papucul lor, pentru ca cei care au comis ilegalitati si care le vor comite in viitor sa poata sa le comita in continuare si sa scape de bulau. Nu stiu daca toata lumea intelege cat de grava este situatia, de-asta explic pe intelesul tuturor.

Guvernul transforma tara in pusculita lor cu bani personala in care nimeni nu are voie sa deschida ciocul la baronii PSD (am observat ca pana si PNL-ul a adus cateva amendamente, asta dovedeste ca toti sunt o apa si-un pamant).

Nu m-ar mira sa cenzureze si blogurile si sa-i aresteze pe bloggeri, parca stii ce o sa le mai treaca prin cap in viitor? Cenzura comunista chinezeasca scrie pe noi, au adoptat amendamentele alea in cea mai mare viteza!

Dar trustul Intact aservit si Romania TV aservita nu au de ce sa se streseze! No, ei au pupat in fund PSD-ul de cand se stiu, iar CNA-ul doarme in papuci, dar amendeaza alte televiziuni care sunt ca un spin in coasta guvernului ticalos.