fbpx

Este 2020, Pokemon Go To Hospital exista de 4 ani

Este 2020, Pokemon Go To Hospital exista de 4 ani

Mai nou toata lumea cauta Pokemoni, iar astia nu mai sunt atenti la ce se petrece in jur. Niste tipi au trecut granita fara sa stie cautand Pokemoni, un japonez si-a spart capul pe scari, unul a cazut de pe o stanca, un american si-a izbit masina de o masina a politiei.

Jocul asta te baga in belea. Ce se intampla cand vrei sa iesi undeva? N-o sa poti, ca ti-ai spart capul cautandu-l pe Zapdos. Toti umbla ca niste zombie cautand Pokemoni.

A inceput lumea sa afle ca nu Nintendo produce jocul Pokemon GO. Investitorii care au cumparat actiuni Nintendo au fost cei mai socati.

“Cum? Nu Nintendo produce prostia asta de joc?” Normal ca nu si bineinteles ca americanii sunt cei care si-au bagat coada in jocul asta.

Cand au aflat ca Nintendo nu prea are nicio treaba cu Pokemon GO, valoarea actiunilor Nintendo a inceput sa scada.

Jocul e produs de Niantic, dar cumva compania Nintendo a fost legata de jocul asta. Nintendo detine cam o treime din actiunile la The Pokemon Company si probabil asta e motivul.

The Pokemon Company i-a oferit permisiunea companiei Niantic sa produca un joc pe baza francizei sale.

Si e clar ca asta e mai mult decat un joc, la cata publicitate primeste in mass-media. Pe site-ul asta a primit destula.

Poate e o unealta de-a Armatei Americane ca sa descopere baze militare secrete, cum ziceau chinezii.

Oricum, pe langa accidente, mai sunt si alte lucruri pe care le poti pati de la jocul asta.

Seful te da afara de la servici pentru ca il cauti si acolo pe Vaporeon si pentru ca i l-ai furat de sub nas.

Femeia te paraseste pentru ca i-ai botezat pasarica Pikachu si pentru ca nu te mai ocupi de nimic altceva in afara de Pokemoni.

Nu te mai ocupi de fiul tau care are in cap numai Pokemoni si prostii Hollywoodiene, adica nu-i mai dai cu sutul in cur, asa ca acesta fuge de acasa ca sa captureze Pokemoni dupa o tentativa esuata de a incerca sa te omoare in somn cu o felie de mar, cum a vazut el intr-un film.

Fiica-ta devine o panarama cu mai multi barbati capturati decat toti Pokemonii capturati care exista pe lumea asta.

Dai cu masina peste 15 oameni disperati dintr-o multime disperata de cateva sute care l-au gasit pe pe Wigglytuff inaintea ta.

Vei ajunge la judecata unde judecatorul se va lauda ca el l-a prins pe MewTwo si ca tu nu l-ai prins (informatie de maxim interes; cica asta-i unul din ala rar si care este considerat de multi sfarsitul jocului, nu degeaba insist pe el).

Vei fi trimis la puscarie unde vei imparti celula cu un tip pe nume John Big Dick care si el l-a prins pe MewTwo inaintea ta. Oare si Isisii joaca Pokemon GO?