fbpx

Donald Trump e atacat de niste nenorociti ordinari

Donald Trump e atacat de niste nenorociti ordinari

Dupa cum se stie, Statele Unite e in plina campanie electorala, iar cei care candideaza la presedintie sunt Hillary Clinton si Donald Trump.

E foarte clar ca mass-media din Statele Unite a pus tunurile pe Donald Trump. S-au gasit tot felul de curve care sa spuna ca Trump le-a pipait si ca le-a agresat sexual, dar de ce sa credem ce spun ciumafaiele astea?

Eu cred ce spune Trump, pentru ca el e victima mafiei care conduce Statele Unite. Mafia asta controleaza mass-media, ii manevreaza pe politicieni ca pe niste papusi, are bani si resurse nelimitate, urmareste sa creeze un guvern global, ii jecmaneste pe oameni si se imbogateste pe spinarea lor, ei au in sfera lor de influenta companii mari si corporatii, ei pornesc si intretin razboaie pentru propriul lor beneficiu.

Ei, mafia asta plina de ticalosi nu-l vrea pe Donald Trump la putere, pentru ca nu o sa le serveasca interesele si pentru ca Trump i-a dat in gat intr-un discurs, spunand ca o sa scape Statele Unite de nenorocitii astia.

Aia sunt acum disperati. Daca Hillary Clinton nu o sa castige alegerile, toata reteaua lor de criminali o sa fie subrezita si nu garantez ca Donald Trump nu va fi asasinat.

Adica pe sistemul sa-i tragem un glont in cap si sa terminam povestea, cum s-a intamplat si cu Kennedy. L-au gasit aia tap ispasitor pe ciobanul de Oswald, l-au bagat la bulau, a fost ucis de un proprietar de club in timp ce era in custodia politiei ca deranja establishmentul american, iar apoi si cel care l-a ucis a murit de nu stiu ce boala. Ba, voi ne credeti prosti?

De asta nu garantez ca Trump nu se va trezi cu un glont in creier daca va castiga alegerile. Establishmentul american a gasit niste femei care sa spuna ca Trump le-a agresat sexual, iar mass-media din Statele Unite a preluat mizeria asta.

Iar mizeriile mass-media din Statele Unite sunt preluate de mass-media din toata lumea. Daca o parasuta din aia o sa recunoasca la un moment dat ca a mintit si ca nu s-a intalnit in viata ei cu Trump, mass-media o sa taca malc.

Credeti ca o sa zica ceva? Noroc cu internetul, asa mai aflam noi adevararuri. Si pe asta vroiau nenorocitii sa-l controleze cu legea ACTA ca le era ca un ghimpe in coasta.

Ce pretentii sa ai de la unii care se uita toata ziua pe BBC sau CNN? Imbecilii astia o sa creada despre Trump ca este un agresor sexual care pipaie curve. Dar asta nu-i nimic, si eu cand vorbesc despre un mosneag beat, lumea crede ca ma refer la mine.

Si mass-media de la noi (care nici ea nu e usa de biserica; de unde oare le vine o parte din finantare?) il prezinta pe Trump ca pe un nenorocit.

Dar poate sa zica oricine orice, garantam pentru Trump. Mafia a ajuns intr-atat de departe incat l-a pus si pe Robert de Niro sa le spuna oamenilor sa nu voteze cu Trump. Niste ordinari!

Later Edit: Imi sar unii in cap spunand ca-l apar pe Trump. Omul a recunoscut ca a mai gresit cand a spus unele chestii atunci cand a fost inregistrat, dar asta nu inseamna ca daca vin 1000 de curve si-l acuza pe Trump de agresiune sexuala, tot ce spun alea e adevarat. Ce ma amuza este ca astea nu vor sa depuna plangere.

De ce nu vor sa depuna plangere? Pentru ca stiu ca nu pot dovedi nimic si ar putea intra ele la belea. Cand e campanie electorala, apar tot felul de oameni care sa zica tot felul de lucruri.

De unde ma-sa mai apar si astia? Opozitia a gasit o portita si a profitat de ea. Mai usor, fani HC! Intrebati-o ca sa vedeti daca nu cumva si barbatu-sau a fost implicat in scandaluri sexuale.