fbpx
Donald Trump - alegerea corecta la alegerile prezidentiale americane din 2020

Donald Trump – alegerea corecta la alegerile prezidentiale americane din 2020

Donald Trump, liderul republicanilor americani, a fost desemnat drept candidat la viitoarele alegeri prezidentiale din Statele Unite, pentru un al doilea mandat.

De cealalta tabara si cel mai important rival e democratul Joe Biden, fostul vicepresedinte al lui Barack Obama si marioneta condusa din umbra de papusarii oculti si de establishmentul american. Regele neincoronat al gafelor si al nenorocirilor.

Joe Biden a conceput legi ticaloase, a trebuit sa iasa din cursa pentru prezidentiale din 1988 pentru ca a fost acuzat de plagiat, s-a folosit de moartea propriului fiu pentru castig politic, a votat impotriva bunastarii americanilor sustinand majoritatea politicilor conservatoare ale lui Bill Clinton, s-a asigurat in 1999 ca sporeste puterea bancilor abuzive de pe Wall Street (el impreuna cu Bill Clinton si alti democrati foarte influenti) si s-a opus in anii ’70 desegregarii rasiale in scoli.

Si pe langa astea, Joe Biden a si votat pozitiv pentru razboiul din Iraq. Astea fiind doar cateva exemple. Joe Biden cu toata oculta lui din spate e pro-China, pro-Huawei, pro-TikTok, pro-WeChat si lista poate continua.

De ce? Pai China si cu oculta (care nu-l include pe Donald Trump si pe oamenii lui) sunt intr-o cardasie acum cu “pandemia”. Trump nu e in cardasie cu China.

Nu e clar ca, de cand e Trump presedinte, relatiile China-SUA nu sunt stralucite si ca China isi pierde statutul de fabrica a lumii? Daca iesea Hillary Clinton (tot omul ocultei) presedinte in 2016, acum aveam Huawei peste tot. Ar fi incercat atunci SUA sa puna presiune pe aliati sa nu foloseasca echipamente Huawei? Bineinteles ca nu.

China a creat coronavirusul intr-un laborator militar, iar oculta foloseste coronavirusul pentru o operatiune globala militarizata pentru Noua Ordine Mondiala, operatiune secreta la care participa tarile de pe aproape tot mapamondul.

E o certitudine ca guvernul Romaniei e tinut la curent cu macar o parte dintre aceste lucruri si ca a primit dispozitii sa dezinformeze si sa abuzeze populatia de dragul luptei impotriva COVID-19, incalcandu-le drepturi fundamentale.

CITESTE SI:  La ce e util acest card de credit cu inteligenta artificiala

La fel ca guvernele aproape tuturor tarilor din lume. Se aude ca vreun democrat american important sa critice China cu vehementa, sa critice Huawei, TikTok sau WeChat, la fel ca Donald Trump? Cum sa critice tara care le creeaza coronavirusul?

Donald Trump nu se pliaza pe planurile malefice ale ocultei. Nici nu e de mirare ca Donald Trump a fost ridiculizat si criticat de toate mizeriile de televiziuni si organizatii mass-media care apartin ocultei, inca din primele ore de cand a devenit presedinte.

Pe oculta si pe democrati nici nu-i intereseaza securitatea nationala. Sunt super-incantati sa puna securitatea nationala a Americii pe tava pentru China, atata vreme cat se folosesc de coronavirusul a carui dezvoltare in laboratorul din Wuhan aproape sigur a fost finantata de oculta (mai ales ca lor le convine ca China asupreste crestinii si orice practicant de orice fel de religie; cam asta se va intampla si in Statele Unite daca castiga Biden alegerile).

A criticat fostul ambasador american in Romania, Hans Klemm, China si mai ales Huawei, cum critica acum Adrian Zuckerman, actualul ambasador american in Romania? Pai cum? In 2015-2019, cand a fost Hans Klemm ambasador in Romania, nu exista Huawei sau nu se discuta despre 5G si despre controlul Chinei asupra Huawei?

I-a sfatuit cumva Hans Klemm pe romani sa stea departe de tehnologia Huawei, ca tehnologia respectiva provine dintr-o tara comunista in care companiile trebuie sa se conformeze serviciilor de informatii din China? Nici vorba. Si oare de ce?

Pentru ca Hans Klemm a fost ales ambasador in Romania in 2015 (cand era Obama presedinte). Donald Trump a fost ales presedinte in 2016, deci Hans Klemm a fost omul lui Barack Obama, iar acesta la randul lui e omul ocultei.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are noul PC Surface Studio 2 AIO al Microsoft

Pe de alta parte, Adrian Zuckerman a devenit ambasadorul SUA in Romania in 2019, chiar Donald Trump l-a nominalizat pentru aceasta functie. Adrian Zuckerman impartaseste aceleasi convingeri ca Donald Trump si pot sa pun pariu ca Hans Klemm nu era in relatii stralucite cu Donald Trump, Hans Klemm fiind omul lui Barack Obama, presedintele de dinainte de Donald Trump.

Pe scurt, Hans Klemm, Barack Obama si toata clica si oculta lor nenorocita sunt brat la brat cu China si nu critica Huawei si 5G-ul chinezesc, TikTok si Wechat, pe cand Donald Trump si oamenii lui, inclusiv actualul ambasador american in Romania, sunt exceptia.

Democratii americani in frunte cu Joe Biden nici macar nu acuza China ca a creat  coronavirusul intr-un laborator militar din Wuhan, cum a acuzat Donald Trump. Teoria asta e ridiculizata, dar e sustinuta de virusologul Dr. Li-Meng Yan care a observat particularitati care indica ca coronavirusul a fost creat in laborator. Aproape nicio televiziune din SUA nu-i ia interviu dansei.

Sa nu se inteleaga ca am ceva cu China per ansamblu, ci cu conducatorii ei, aia din partidul lor comunist care vor sa ne Huaweizeze si sa ne infecteze pe toti cu coronavirus.

Circula cumva acum prin presa si mai ales la TV ca sportivi militari din peste 100 de tari au fost in Wuhan la o competitie sportiva care a avut loc in octombrie 2019 si ca s-au imbolnavit avand simptome asemanatoare COVID-19, cu aproape doua luni de zile inainte de raportarea oficiala de catre China – de pe 31 decembrie 2019 – a primului caz de imbolnavit? Nu, ca altfel oamenii s-ar pune pe search-uit pe internet legat de acest subiect.

In Franta, la 30km de o baza militara, chiar s-a depistat un caz de infectat cu coronavirus pe data de 27 decembrie 2019, cu patru zile inainte de chipurile primul caz din China, tara de la care a pornit totul. Acel om infectat in Franta nu era militar, ci probabil a fost infectat de un militar (fiind in proximitatea bazei militare). Daca era militar, armata franceza poate ar fi musamalizat totul.

CITESTE SI:  Care e amplificatorul cheie al extremismului intern, conform directorului FBI

Garantat exista si alte cazuri de identificare COVID-19 la oameni din afara Chinei cu saptamani de zile inainte de 31 decembrie, dar care nu sunt publice.

Circula asta prin mass-media? Faptul ca nu circula e revelator. E un subiect caruia nici nu i se acorda atentia cuvenita, nu e tratat nici macar ca pe un subiect secundar sau tertiar in presa.

Sportivii aia au fost infectati cu buna stiinta in Wuhan (dar nu cu stiinta lor), ei au fost primii infectati, si au raspandit uniform boala in toata lumea intorcandu-se in tarile lor.

Dar stirea asta nu prea face purici in mass-media globala. Acelor sportivi li s-a ordonat de catre autoritatile tarilor lor sa nu dezvaluie ca au prezentat simptome de COVID-19 inca din octombrie-noiembrie.

Majoritatea s-au conformat, iar unii nu s-au conformat. Acei sportivi, fiind militari, au fost obligati sa respecte directivele militare din tarile lor. Cei care au ciripit nici nu sunt luati in serios acum.

De iese Joe Biden castigator la alegerile prezidentiale din SUA, sa ne asteptam la tot felul de lucruri odioase si nefiresti propagate in intreaga lume.

Ingroparea religiei, continuarea razboaielor americane in Orientul Mijlociu, ridicarea in slavi a satanismului (asta deja se intampla de ani de zile, nu-i o noutate), promovarea homosexualitatii, a adoptiilor de catre homosexuali si a tot felul de lucruri anormale pe toate mediile, inclusiv cinematografie si mass-media. De castiga Joe Biden, se duce lumea de rapa.